Egzotikus úti célra indít közvetlen járatot a TUI a téli szezonban

Sky Travel | 2023.07.27. | Hírek

Régi/új úti célra indít közvetlen járatot a téli szezonban Bécsből a TUI. A partner Smartwings légitársaság első járata december 22-én indul Bécsből, és jövő május 10-ig minden pénteken szállítja a TUI vendégeket a népszerű szigetre.

Három év szünet után ismét közvetlenül Bécsből kínálhatjuk utasainknak a népszerű Zöld-foki-szigeteket” – mondja Gottfried Math, a TUI Austria vezérigazgatója. Az irodának Sal szigetén több saját márkás szállodája található (TUI Blue, a RIU és a Robinson), így különösen fontos volt, hogy a sziget ismét repülési programjuk része legyen.A tömegturizmustól távol eső Zöld-foki-szigetek évente körülbelül 350 napsütéses napjával remek téli úti cél, ami a Bécsből induló közvetlen járattal néhány óra alatt elérhető.Sal szigete hét kilométer hosszú homokos strandjával, kristálytiszta vizével különösen népszerű.A szállodai kínálatban apartman-hotelek, kizárólag felnőtteket fogadó szállodák és az all-inclusive klubok is megtalálhatóak, az aktív nyaralásra vágyók, az ellazulási lehetőséget keresők és a családos venségek egyaránt megtalálják a nekik való szálláshelyet.

 
A TUI Collection kirándulásai a fenntarthatósági kritériumoknak is megfelelnek, törekednek a környezeti hatás minimalizálására és a helyi lakosság bevonására. A legnépszerűbb kirándulás a „Postcard Motifs Sal Tour”.
 
(Forrás: Turizmus.com)

Vissza a hírekhez