Csütörtökön nyit a 45. Utazás kiállítás!

Sky Travel | 2023.02.21. | Hírek

Az Utazás kiállítás február 23-án, csütörtökön ismét szakmai nappal nyitja meg kapuit a Hungexpón.

A rendezvény immáron sokadik alkalommal biztosít fórumot a szakma képviselőinek, hogy meglévő kapcsolataikat ápolják és új partnerségeket alakítsanak ki. Nem lesz ez másképp az idén sem, hiszen a látogatók 34 ország közel 100 kiállítójának szolgáltatásaival ismerkedhetnek meg, és számos szakmai programon vehetnek részt.

A számos desztináció közül ismét kiemelkedik a két díszvendég, amelyek közül a belföldi, idén a BalatonBike365 – Bringázz egész évben a Balaton környékén! A külföldi díszvendég pedig az egzotikus úti cél Madagaszkár. A kiállítás idén egy kulturális díszvendéget is bemutat, amely nem más, mint a Liget Budapest Projekt.

A 20 ezer négyzetméteres pavilonban számos, utazáshoz kapcsolódó érdekesség, látnivaló kap helyet. A kiállításon most először egy fesztiválsziget is lesz, amelyen több hazai fesztivál is bemutatkozik, valamint különleges promócióval is készülnek a látogatóknak. A rendezvények, amelyek részt vesznek a kiállításon: Balaton Sound, Sziget Fesztivál, Gourmet, Művészetek Völgye, Gyerek Sziget, Kerekdomb Fesztivál.

Itt nem ér végét az újdonságok sora, ugyanis a kiállításon lehetőség nyílik mintegy 100 E-Bike kipróbálására egy külön erre a célra épített pályán az E-Bike Test & Show keretein belül. A kiállításon a hazai márkaképviselők szinte teljes palettájának képviseletével vesznek részt. A tesztpálya az Utazás kiállítás teljes nyitvatartási idejében üzemel, és ingyenesen kipróbálható, valamint a használatához a kiállítók bukósisakokat is biztosítanak.

(forrás:turizmus.com)

Vissza a hírekhez