Bővíti gyógyászati kínálatát a hévízi Hotel Európa Fit

Sky Travel | 2023.10.11. | Hírek

A hévízi Hotel Európa Fit ****superior a 2023 tavaszán megnyitotta magánorvosi szolgáltatásokat nyújtó Egészségközpontját. A Vitalium Medical Centre exkluzív környezetben, nyugodt körülmények között, felkészült és empatikus szakorvosi gárdával fogadja a pácienseket.

A hévízi Hotel Európa Fit****superior október 7-én nyílt napot szervezett a tavasszal megnyitott, magánorvosi szolgáltatásokat nyújtó Egészségközpontjának bemutatására. Az eseményen egészség és szépség témában kiállítók, ingyenes szűrések, vizsgálatok, valamint az Egészségközpont szakembereinek előadásai és konzultációs lehetőség várta az érdeklődőket.

Az egészségnap több száz vendéget vonzott, a helyi érdeklődők mellett sokan távolabbról érkeztek.

A szálloda ezen unikális szolgáltatása új piaci potenciált rejt egyrészt a helyi közönség megszólításában, valamint a mára hungarikummá vált tradicionális hévízi kúra kiterjesztésében a komplementer medicina irányába- tájékoztatta lapunkat a szálloda.

A jelenleg kínált tizenkétféle szakrendelés mellett hamarosan ortopédiai szakrendelés, Ajurvéda tanácsadás és Marma energiakezelés is elérhető lesz a páciensek számára.

A szakrendeléseken túl az országban elsőként egynapos sebészeti műtőt is kialakítottak a szállodában, ezen felül orvosi lézercentrum is működik az Egészségközpontban.

A páciensnek lehetősége van a lábadozási idő leteltét követően négycsillagos környezetben a szálloda teljeskörű szolgáltatási palettáját élvezni, és a gyógyulására, pihenésére koncentrálni.

(Forrás: Turizmus.com)

Vissza a hírekhez