Bécsi adventi utazásokat indít a magyar magán vasúttársaság

Sky Travel | 2023.10.25. | Hírek

Bécsi adventi kirándulásokkal bővíti kínálatát a Continental Railway Solution Kft., decemberben több alkalommal indul útnak a Continental Classic Express Budapestről.

A 2014-ben alakult Continental Railway Solution (CRS) Magyarország első és máig egyetlen, személyszállítási engedéllyel is rendelkező, teljesen magánkézben lévő vasúttársasága. A társaság a cseh RegioJet hazai partnereként a menetrend szerinti személyszállításban is jelentős szereplő, de számos nemzetközi utazási irodával is együttműködik, amelyek számára exkluzív különvonatokat indít Közép- és Kelet-Európa vasútvonalaira.A decemberi szombatokon Budapest-Déli pályaudvar, Kelenföld, Győr, Wien Hauptbahnhof és Wien Westbahnhof útirányon közlekedő járatokkal a magyar utazási piacon kívánja megvetni a lábát a társaság.A Continental Classic Express szerelvényén négy kocsiosztályon mintegy 300 utas fér el kényelmesen, így az adventi szezonban összesen mintegy 1200 főt tudnak elutaztatni Bécsbe.

A legkedvezőbb árú Pullman Tourist kocsikba 24 990 forintért lehet jegyet váltani.

Igazi különlegesség a vonatba sorozott, Salon z névre keresztelt szalonkocsi, amely korábban az osztrák kormányfő különcélú utazásaiért felelt. Ezt a kocsit teljesen személyre szabott menüsorokkal, privát személyzettel és exkluzív italcsomagokkal nyolcfős csoportok vehetik igénybe.

A vonatban étkező- és bárkocsi is közlekedik, előbbi korábban a Trans Europe Express része volt.

 

Bécsben egyénileg tölthetik el napjukat az utasok, de az érdeklődők számára díjmentes, a Schönbrunni kastélyhoz tartó, vezetett sétával készül a társaság.

(Forrás: Turizmus.com)

Vissza a hírekhez