Air Canada közvetlen járat Budapest-Toronto között

Sky Travel | 2022. 02. 09. | Hírek

2022 május és október között újra közlekedik az Air Canada közvetlen repülőjárata Budapest és Toronto között. A járat a nyári menetrend szerint közlekedik majd, heti három alkalommal.

A kanadai légitársaság Boeing 787-9 Dreamlinereivel heti háromszor repül majd az észek-amerikai városba a nyári menetrendben, összesen 894 helyet kínálva az utasoknak hetente, áll a Budapest Airport ezzel kapcsolatos közleményében.

Magyarország légi kapujából májustól októberig újra közvetlenül elérhetővé válik Kanada legnagyobb városa, gazdasági és pénzügyi központja, Toronto. Igazi világváros, ahová Budapestről 2016-ban indított először közvetlen járatot az Air Canada Rouge. A koronavírus-járvány első hulláma alatt bevezetett utazási szigorítások következtében azonban – több tengerentúli járathoz hasonlóan – a közvetlen Budapest-Toronto járatot is fel kellett függeszteni. A jelenlegi enyhülő utazási korlátozások, az átoltottság és az utazási kedv növekedése azonban lehetővé tette, hogy Ontario tartomány fővárosa újra elérhető legyen a budapesti menetrendben is.

 

A tengerentúli járat idén nem a korábban közlekedő Rouge, hanem az Air Canada mainline terméke. A járat májustól október végéig, azaz a nyári menetrendben közlekedik majd, heti háromszor, írja közleményében a Budapest Airport.

 

(Forrás: Turizmus Online)

Vissza a hírekhez