Adventi fénykiállítás és meseösvény nyílik Máltán a Verdala palotánál

Sky Travel | 2023.11.06. | Hírek

Sötétedés utáni különleges kaland várja a Máltára utazókat november 25. és január 7. között a Verdala palota kertjében.

Sorra nyílnak meg a különféle tematikájú fényparkok világszerte a téli szezonban. Budapesten az idén két ilyen helyszín várja a látogatókat: míg a Palatinuson a Lumina Parkban idén Budapest történetét választották a fénypark témájául, addig a Füvészkertben Alice Csodaországban mesevilága elevenedik meg.

Máltára - mely szerepel a National Geographic legizgalmasabb 2024-es úti céljainak listáján - is visszatér az ünnepi szezon egyik legjobban várt eseménye: a Verdala palota elvarázsolt kertjét teljesen új, elbűvölő lámpakreációk borítják majd fényárba.

A rendkívüli utazás az egy kilométer hosszú ösvényen vezet keresztül, melyet számtalan új fénykreáció díszít. Magával ragadó mitikus fákat, éteri virágföldet csodálhatnak meg a látogatók miközben bebarangolják a Fantáziakertet, majd kozmikus kalandra indulhatnak az Űrkutató világban. A parkban egy világító jászol is helyet kapott, mely először jelenik meg Máltán.Az egy kilométer hosszú útvonalon mindemellett villogó tündérfények és számtalan csodálatos rajzfilm figura található – tájékoztatta lapunkat a Máltai Idegenforgalmi Hivatal.

A fényparkba előre kell váltani jegyet. A belépő 14 év felett 15 euró, a gyermekjegy ára pedig 8,5 euró. További információk az Illuminated Trail Malta honlapján találhatóak.

(Forrás: Turizmus.com)

Vissza a hírekhez