A magyarok kedvence lehet a tél két új desztinációja

Sky Travel | 2023.12.01. | Hírek

A Kartago Tours és anyacége, a DER Touristik csoport szervezésében, közép-európai roadshow keretében Budapesten is bemutatkozott Omán és Ras Al-Khaimah. A Ritz-Carltonban tartott eseményen az utazási irodai partnerek alaposan megismerhették a tél két új slágerdesztinációját.

Omán-Salalah már évek óta remekel a Kartago Tours német anyacége, a DER Touristik számos piacán, köztük a kelet-európai divízió több más országában, így pozitív prognózissal hozták be az új desztinációt a magyar piacra.

A "Kelet Karibja" néven is emlegetett régió képviseltében Salalah Hawana üdülőtelep három szállodáját és egy aquaparkját összefogó Orascom csoport mutatkozott be az eseményen.A magyar piacon újdonságnak számító egzotikus desztináció fehér homokos tengerparttal, öt csillagos All Inclusive szállodákkal és kedvező ár-érték aránnyal várja a magyar utasokat. Az üdülőtelep érdekessége, hogy három, egymás közvetlen szomszédságában épült szállodája között átjárás biztosít egy ún. „Dine around" rendszerben, így a vendégek kipróbálhatják a társszállodák éttermeit és bárjait is.

Omán-Salalah-ra a Kartago Tours közvetlen charterjárata 2023. december 12-től, keddenként indul Budapestről,utasbarát menetrenddel, magyar nyelvű személyzettel egészen 2024 májusig.

 

Az Emirátusok felfedezésre váró gyöngyszeme

Ras Al-Khaimah számos hotel, és az emírség magyarországi turisztikai képviseletét ellátó Aviareps prezentációja során mutatkozott be.

A dubaji reptértől negyvenöt perces autóútra található emirátusban épp úgy megtalálják a számításukat azok, akik zavartalan pihenésre, finomhomokos tengerpartra, fűtött-hűtött medencékre és All Inclusive ellátásra vágynak, mint azok, akik aktív programokkal szeretik tölteni a nyaralásukat. Többek közötti itt található a világ leghosszabb drótkötélpályája is. A MICE csoportokat külön incentive programmal ösztönzik a foglalásra.

A workshopon szereplő hotelek és egyéb szolgáltatók értékes ajándékait kvízjátékon sorsolták ki. Az eseményt követően a résztvevők a Ritz-Carlton különleges téli fogásait is megkóstolhatták.

(Forrás: Turizmus.com)

Vissza a hírekhez