A Balatonnál rendezik meg az első hazai „közösségi” fesztivált

Sky Travel | 2023.06.28. | Hírek

A Balatontól mindössze negyed órányira, Balatonföldvártól délre, Bálványos adja a díszletét az első hazai „közösségi” fesztiválnak. Augusztus 25-28. között, négy napon át várja látogatóit filmvetítésekkel, koncertekkel és workshopokkal a Szellősréti Kisfesztivál.

A közösség ereje hívta életre a hazai fesztiválpaletta legújabb fesztiválját, a bálványosi Szellősréti Kisfesztivált. Augusztus végén ide várják mindazokat, akik a filmvetítések, koncertek, workshopok és örömzenélések mellett  értékelik, hogy a csillagos ég alatt, a természetben fesztiválozhatnak.

 

A programok közt lesz természetesen zene, olyan fellépőkkel, mint Víg Mihály és a Balaton, Németh Juci és G. Szabó Hunor, Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák. A Mozinet Kisfesztivál keretében az elmúlt évek filmsikereiből válogatnak, és beszélgetni is lehet majd az alkotókkal.

A szervezők az alkotni, barátkozni, beszélgetni vágyókat is várják, nappal a workshopokon, este pedig a tábortűz melletti örömzenélésnél. A programok közt lesznek kiállítások, erdei hangfürdők és templomi koncertek is – számos csalogató esemény, ami a kikapcsolódásról és feltöltődésről szól.

Vásárolhatunk majd a helyi termelőktől, élő ízeket és minőségi borokat kóstolhatunk, és a helyi gasztronómia képviselőivel is találkozhatunk. A gyerekek pedig szabadon játszhatnak, jó példát mutatva szüleiknek, akiket szintén vár az alkotás, kikapcsolódás, szórakozás és a természet szabadsága.

 

(forrás:Turizmus.com)

Vissza a hírekhez