3000 négyzetméteres wellnessfürdőt avatnak a Vajdaságban

Sky Travel | 2022. 01. 12. | Hírek

A tervek szerint február elsejétől fogadja a vendégeket az új wellnessfürdő a Szegedtől körülbelül 80 kilométerre fekvő vajdasági Adán.

Az új létesítmény a környék népszerű, három medencés, csúszdás, csak nyáron üzemelő strandfürdőjéhez kapcsolódik, és egész évben üzemel majd.

A 2800 négyzetméteres, többszintes fürdőépületben egy-egy relax-, élmény- és gyermekmedence kapott helyet, a medencék mellett finn szauna, gőz- és pezsgőfürdő, valamint vendéglők és bolt is várja majd a vendégeket.A létesítmény energiaigényét jelentős részben a szomszédos termálkútból származó 61 Celsius-fokos termálvíz biztosítja. A wellnessközpont építését Ada község önkormányzata finanszírozza, a beruházó pedig az Adica üdültetési közvállalat – írta meg a vajdasági Magyar Szó.

Miközben az utolsó simításokat végzik az épületen és környékén – szerelik a világítást, kövezik a parkolót, a parkosítást készítik elő –, már megkezdődött a próbaüzem.A wellnessközpontban hétvégenként telt házra számítanak, körülbelül 250 vendéget tud egy időben befogadni. A vendégek 2, 3 és 4 órás, valamint napijegyet válhatnak majd. A gyerekek 3 éves korig ingyenesen léphetnek be, 7 éves korig pedig kedvezményesen válthatnak jegyet.Már tavasszal hozzákezdenek a létesítmény kapacitásának a bővítéséhez is, kiépítenek egy ballonalagutat a csúszdás medencéig, valamint lefedik a medencét egy ballonnal. A medencébe fűtött víz kerül.

 

(Forrás: turizmus.com)

Vissza a hírekhez