CsomagPont

Üzletünk csomagpontként is működik.
 
Az alábbi cégekkel állunk szerződésben:

- DPD
- GLS
- Packeta
- Pick Pack Pont
- Régi könyvek

 
DPD
A DPD Hungary Kft. országos lefedettségű csomaglogisztikai szolgáltató, 22 depóval és egy budapesti elosztó központtal. 220 állandó munkatársunkkal és több, mint 700 futárunkkal, dinamikusan fejlődő Pickup csomagpont
hálózatunkkal, illetve magas színvonalú technológiánkkal élen járunk a kiscsomag-szállításban. A küldeményekkel együtt adatot is szállítunk, hiszen azokat nyomon kell követni és információt kell adni életciklusukról, de a
korszerű informatikai hálózatnak és az egymással harmonizáló szolgáltatásoknak köszönhetően a csomagküldés minden korábbinál egyszerűbbé vált.
Vállalatunk Európa második legnagyobb nemzetközi csomaglogisztikai hálózatának része, amely hálózat naponta átlagosan 7,5 millió csomagot kézbesít világ szinten. A vállalatcsoport innovatív technológiájának, magas szintű szakmai tudásának és 95 000 elkötelezett munkavállalójának köszönhetően kiemelkedő teljesítményt nyújt mind feladói, mind címzettjei számára. További információ ❯❯
 
GLS
Üzletünkben GLS CsomagPont is működik, ami azt jelenti, hogy a nyitva tartási időn belül bármikor feladhat csomagot belföldre vagy az Európai Unióba egyaránt, melyet a GLS szállít házhoz. Ha az interneten vásárol, kérheti a kiszállítást az Ön által kiválasztott GLS CsomagPontba is, akár a mi üzletünkbe is.
Kösse össze a vásárlást a csomagfeladással vagy átvétellel!
A csomagfeladás kényelmes és gyors, nincs hosszú sorban állás, pár perc alatt elintézhető a folyamat. Az egyszerű árképzésnek köszönhetően könnyen kiszámolható a szállítási díj. A pontos árat és a feladható csomagméretet a szállítási díj kalkulátorral ellenőrizheti. 5 méret – 5 árkategória.
Utánvétes csomagot is feladhat belföldre és további kényelmi szolgáltatásokat is rendelhet a szállítás mellé. A feladni kívánt árut kérjük, gondosan csomagolja be és ragasztószalaggal zárja le a dobozt.
Belföldön 1 munkanapon belül kézbesíti a csomagot a GLS, nemzetközi viszonylatba pedig rövid átfutási időket vállal. A részletes árakat és átfutási időket itt áttekintheti.
Feladott küldeményét nyomon követheti a GLS csomagkövetés oldalán.
További információt a www.csomag.hu vagy a www.gls-group.eu oldalon talál!!
 
Packeta
A Packeta Group egy logisztikai szolgáltatásokat kínáló globális cégcsoport. Cégünk nem csak házhozszállítást kínál több mint 70 futárszolgálattal együttműködve, de több száz pontból álló átvevő hálózatot is üzemeltet Magyarországon, ahova már 550 Ft (+ÁFA)-tól küldhet csomagokat. Mindezt nem csak hazánkban, de Csehországban, Szlovákiában és Romániában is.
Használja ki a lehetőséget és spóroljon kiszállítási költségein akár több száz Ft-ot csomagonként vagy akár százezreket havonta.
 
Pick Pack Pont
A Pick Pack Pont-szolgáltatás költség- és időhatékony csomagponti megoldást kínál az online vásárlók számára. Ügyfeleink kényelmesen, és gyorsan vehetik át rendeléseiket, igazodva napjuk menetéhez.
Hogyan működik? Vásárolj interneten terméket, majd a kézbesítési opciók során válaszd ki a legközelebbi Pick Pack Pont-ot A rendelést követően a webáruház e-mail üzenetben értesítést küld arról, hogy mikor adja át a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére. A csomag útját nyomon követheted a webáruház által megadott azonosító kód/csomagszám megadásával weboldalunkon keresztül. Értesítünk amikor a csomagod megérkezik a választott Pick Pack Pontra. A csomagod átvételére 7 naptári nap áll rendelkezésedre
Miért jó?
  • Országos hálózat             
  • Frekventált helyszínek, jó megközelíthetőség 
  • Rugalmas nyitvatartás   
  • 7 naptári nap átvételi időintervallum     
  • Online csomagkövetés
  • E-mail és SMS értesítések
 
Régi könyvek
A Régikönyvek.hu csapata 2004-ben állt össze, hogy a könyvek szeretetének még nagyobb teret adjon, és hogy szolgáltatásaival kiszolgálja a hasonló érdeklődésű emberek igényeit.
A megalakulás óta folyamatosan bővülő kínálattal, jelenleg több, mint 320.000 kiadvánnyal várjuk vásárlóinkat és mindazokat, akik hozzánk hasonlóan szeretik a könyveket.
“Szeretem a könyvet, mert holt betűiben benne van minden, ami elmúlt, és minden, ami lesz.”