Az MTÜ meghosszabbította az ITB Berlin kiállításon való részvételi szándék felmérését

Sky Travel | 2023.01.11. | Hírek

A Magyar Turisztikai Ügynökség meghosszabbított határidővel, január 20-ig szeretné felmérni az ITB Berlin 2023 kiállításon való részvételi igényeket a hazai szolgáltatók körében.

Márciusban ismét megrendezik a világ vezető utazási szakkiállítását, az ITB Berlint, ezúttal személyes részvétellel, kizárólag a szakmai közönség számára. Ez alkalomból a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) szeretné felmérni a kiállításon való részvételi igényeket a hazai szolgáltatók körében.

Az MTÜ kéri az érdeklődő partnereket, hogy amennyiben szeretnének élni a magyar stand társkiállítói lehetőségével, szándékukat 2023. január 20-ig jelezzék a kiallitas@visithungary.com e-mail-címen.

Az ITB Berlin kiállítás már sok éve a német nyelvű piacok legfontosabb szakmai rendezvénye, ahol a nemzetközi turizmus jelentős szereplői találkoznak. A 2023. évi vásárt máris nagy várakozás övezi, többek közt annak köszönhetően, hogy a járvány sújtotta évek után végre ismét személyes részvételre, kapcsolatépítésre nyílik lehetőség 2023. március 7. és 9. között.

A rendezvénnyel kapcsolatos további részletek az ITB Berlin hivatalos weboldalán érhetők el.

Az MTÜ felhívja a figyelmet, hogy az előzetes igények jelzése nem minősül jelentkezésnek, azonban segíti a részvételi lehetőséggel kapcsolatos további tájékoztatást.  Túljelentkezés esetén előnyt élveznek azok a szolgáltatók, akik korábban megosztották részvételi szándékukat.

A kedvező szakmai visszajelzések miatt az MTÜ 2023-ban is tervezi meghirdetni az Innovatív Turisztikai Termékcsomag Pályázatot, amely kedvezményes részvételi lehetőséget biztosít fontos nemzetközi szakmai vásárokon.  A program ez évi lehetőségeivel kapcsolatban a későbbiekben várható tájékoztatás.

(forrás:turizmus.com)

Vissza a hírekhez