Védelem minden síelési stílushoz

Az Allianz Téli Sportok utasbiztosítás ügyfelei részére biztonságot nyújt a sípályán belül, illetve az Allianz Extrém Sportok utasbiztosítás a sípályán kívül is.

Az Allianz megbízható biztosítói hátterével és asszisztenciaszolgáltatójának közreműködésével, ügyfelei még a legváratlanabb helyzetekben is felhőtlenül tölthetik idejüket síelés, snowboardozás, motoros szánozás, hótalpas túrázás vagy akár pályán kívüli síelés közben is.

Téli kalandok autóval

Az Allianz Autó Assistance kiegészítő biztosításának megkötésével akár 15 éves gépkocsi is biztosítható, így ügyfelei akkor is nyugodtak lehetnek, ha autóval vágnak neki téli kalandjaiknak!

Biztonság a váratlan helyzetekben is

Az Allianz Téli Sportok és az Allianz Extrém Sportok utasbiztosítás – a csomagokban meghatározott limitekig – egyaránt védelmet nyújt a belföldön bérelt és az ügyfelei tulajdonát képező sportfelszerelésekre, valamint kiterjed a sportolás közben okozott testi sérülésre és dologi károkozásra is.

Amennyiben szélsőséges időjárás miatti útlezárás akadályozza a hazajutást, ügyfelei utasbiztosítása a 24 órás segítségnyújtó telefonszolgálaton történő bejelentést követően automatikusan egy nappal meghosszabbodik.

Teljes körű védelem és sürgősségi ellátás

Az Allianz Téli Sportok és Extrém Sportok utasbiztosítás platina csomagja limit nélkül téríti a sürgősségi ellátást ügyfeleinek baleset vagy megbetegedés esetén.

A biztosítások – a csomagokban meghatározott limitekig – kiterjednek a felkutatásra, a hegyi és helikopteres mentésre, és akár a repülővel történő hazaszállításra is. Továbbá fedezetet nyújtanak a fel nem használt síbérlet költségére, az Extrém Sportok utasbiztosítás pedig a társadalombiztosítás keretében igénybe vett belföldi gyógykezelés költségeit is téríti, arra az esetre, ha az extrém sportra hivatkozás miatt azok az ügyfélre hárulnának.

Elfújta a szél? – időjárásálló garancia

Az Allianz Téli Sportok és Extrém Sportok utasbiztosítás platina csomagját választva ügyfelei akkor sem szenvednek kárt, ha az előre megvásárolt síbérletüket szélsőséges időjárási körülmények, például erős havazás vagy szél, lavina, illetve hóhiány miatt nem tudják felhasználni. A síterep bezárása esetén a biztosító napi térítést nyújt a zárva tartás idejére, de legfeljebb három napra.

 

(Turizmus.com)