Forrás: turizmus.com

A TravelSoft Online Kft. is tagja annak a konzorciumnak, amely csaknem egymilliárd forint támogatást nyert egy uniós pályázaton.

Korábban történt

A Salgglas Zrt., a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) és a TravelSoft Online Kft. 978 millió forint uniós támogatást nyert a GINOP “K+F versenyképességi és kiválósági együttműködések” című pályázatán az egymilliárd 417 millió forintos fejlesztéshez.

A közös fejlesztés célja a jelenleg ismert visszajelző és szórakoztató jármű kijelzők megjelenítési képességénél fejlettebb technológiájú megoldás kidolgozása, hogy biztonságosabbá, egyben produktívabbá váljon a vezetés és az utazás.

Az informatikai TravelSoft Online Kft. megoldásait több mint ötezer terminálon használják az idegenforgalomban, hardver-fejlesztéseiknek köszönhetően jelen vannak az uszoda, gyógyfürdő, szállodai üzletágban. A kft elsőként fejlesztett Közép-Európában komplex utazási megoldást mobilszolgáltatóknak, vállalati útvonaltervező, útvonal-optimalizáló, nyomkövető megoldásukat több, mint ötszáz eszközön használják.

A konzorcium tagjai 2020. december végéig dolgoznak a fejlesztésen a Széchenyi 2020 program keretében.