Unitravel-tanulmányutak a mediterrán térségben

Az Unitravel az előfoglalási időszakban értékesítési versenyt hirdetett a partnerei között. A legeredményesebben értékesítő kollégák számára június közepén három desztinációra szerveztek jutalom tanulmányutat: Korfura, Rodoszra és Mallorcára.

Korábban történt

Az első study tour Korfura indult 12 fős csapattal, akik egy hetet töltöttek Görögország legzöldebb szigetén – tájékoztatott az utazási iroda.

A szállásuk Korfu legszebb városában Paleokastritsán, a Paleo Art Nouveau hotelben volt. A programok során megtekintették az Unitravel árualapjában lévő szállásokat. Végigjárták a sziget látnivalót, a Sissy királyné által építtetett Achilleon kastélyt, Korfuvárost, valamint egy szigettúrán is részt vettek. Egy hajókirándulás keretében eljutottak a lenyűgöző Paxos-Antipaxos szigetére is.

Rodoszra családias hangulatban 6 fő utazott. A csapat Falirakin, a Tsampika hotelben volt elszállásolva. Végigjárták a fakultatív programokat, hogy minél több információt tudjanak átadni a jövőben utasaiknak – Lindos, Monolitos, Symi sziget, Kritinia,  Faliraki Beach szerepelt a programban.

Egy kis plusszal (Méh Múzeum, Anthony Quinn-öböl, Tsampika Beach) is kedveskedtek a kollégáknak, hogy még nagyobb lelkesedéssel értékesítsék ezt a gyönyörű szigetet.

Mallorcára 11 viszonteladó utazhatott el , hogy megismerkedjenek az Unitravel árualapjával. A csoport a Cala Marsal öbölben található Hotel Club Cala Marsal négycsillagos szállodában szállt meg.

A program során megtekintették a keleti parton, valamint a Palma-öbölben található hoteleket. Részt vettek a Szigettúra kiránduláson, ahol hajóval és nosztalgiavillamossal utazva megismerkedtek a látnivalókkal, megnézték a Sárkánybarlang cseppköveit. A barlangban egy  koncertet is meghallgathattak, és ellátogattak a Formentor-öbölbe, ahol fürdés és hajókázás volt a program.

Az Unitravel továbbra is várja a lelkes kollégák foglalásait, mert értékesítési versenye még mindig tart, melynek következő állomása szeptemberi indulással Kréta lesz

Unitravel