Újabb menő corporate hotel Calgary-ban

forrás:napituizmus.com

A PHI Hotel Group menedzsmentjének nagyon bejött a kanadai Calgary: januárban immár második biznisz hoteljüket nyitották meg a városban, adja hírül a www.hoteliermagazine.com portál.

A napokban átadott 153 szobás Holiday Inn & Suites Calgary South Konferenciaközpont 7000 nm-nyi tárgyalóteremmel, valamint tágas, mindennel kényelemmel és high-tech technikával felszerelt lakószobákkal várja mostantól a város déli részén corporate ügyfeleit.

A hotel különben a PHI Hotel Group és a Perfect Hospitality közös tulajdonaként szerepel, és a most átadott egység nyitásakor Sukhi Rai, a Csoport elnöke elégedetten jegyezte meg: „Most már minden adott ahhoz, hogy két nagyon egyedi réteget ki tudjunk szolgálni ebben az egyre fontosabb szerepet játszó kanadai nagyvárosban.“

A házban amúgy a topkonferencia lehetőségeken kívül fedett medence, vízicsúszda és minden eszközzel felszerelt fitneszterem várja a vendégeket. Konyhája pedig autentikus olasz gasztronómiát kínál: Pacini néven, olasz személyzettel várja mostantól a betérőket.