Forrás: turizmus.com

 

A július 1-én életbe lépett a code-share megállapodásnak köszönhetően a Karib-térség 8 új desztinációjára foglalhatnak jegyet a KLM utasai.

A légitársaság heti háromszor indít járatot Amszterdamból a Szent Márton-szigetre, ahol az itt székelő Winair kiváló átszállási lehetőséget biztosít utasaik számára.

A KLM utasai a következő nyolc desztinációra foglalhatnak jegyet a jövőben: Saba, Sint Eustatius, Saint-Barthélemy, Tortola, Saint Kitts és Nevis, Antigua és a Dominikai Közösség.

„A Winairrel való együttműködésnek köszönhetően a kivételes lehetőséget kaptunk a Karib-térségi jelenlétünk erősítésére. Az új csatlakozási pontok a Szél felőli szigetek felé nagyban hozzájárulnak a KLM hálózatának szélesítéséhez ebben a kiemelten fontos régióban” – nyilatkoztaHarm Kreulen, az Air France-KLM Benelux államokért felelős alelnöke.

„A július 1-jén indult együttműködéssel a világ egyik legnevesebb légitársaságával léptünk közös útra. A KLM és a Winair utasai és csomagjai ezentúl zavartalanul közlekedhetnek a Szent Márton-szigetről a kívánt desztinációk felé, a KLM és a Winair hálózatában egyaránt.” – közölte a code-share megállapodás kapcsán Michael Cleaver, a Winair vezérigazgatója.

 

(Turizmus Panoráma Bulletin)