SkyTravel Utazási IrodaSkyTravel Utazási Iroda
Elfelejtett jelszó?

Velencei karnevál non-stop

2018122701BU

Velencei karnevál non-stop

 20160912_122350

12 990 Ft / fő –től.

Az űrlap teteje

Foglalható indulási időpontok

  1. február 22., péntek – 3 nap / 0 éjszaka
  2. március 01., péntek – 3 nap / 0 éjszaka

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal

Ellátás: önellátás

Típus: Klasszikus városlátogatás

Szállásleírás:

Éjszaka a buszon – Velence

Egyéb szolgáltatások:

Programleírás:

  1. nap: indulás Budapestről este 21:00-kor. Találkozás 20:45-kor Népligetben. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül, melyet 3-4 óránként megszakítunk pihenőkkel. Éjszaka a buszon.
  2. nap: reggeli órákban érkezés Punta Sabbioniba, ahonnan behajózunk a Szent Márk térre.
    Behajózás után csoportvezetőnk segítségével megismerhetik a legfontosabb nevezetességeket (Szent Márk teret és Székesegyházat, a Campanile néven ismert harangtornyot, a Loggetta-t, a Dózse-Palotát, Libreria-t, a Piazetta teret, a Sóhajok hídját és a Rialto hídat). A nap további részében szabadprogram, elvegyülés a karnevál forgatagában.
    Délután lehetőség nyílik fakultatív program keretében ellátogatni Murano és Burano szigetekre. Muranon a híres üveggyártást ismerhetik meg. Murano 1921 óta az üveggyártás központja. Murano öt szigetre épült, és körülbelül a közepén vágja ketté a saját „Canal Grandéja”. A csatorna két partját híd köti össze, a Ponte Vivarini. Burano is a velencei lagúna szigete, legfőbb nevezetességét az élénk színűre festett lakóházai jelentik és méltán híres a csipkekészítéséről is. Az 1872-ben létesített Csipkekészítő iskola, amely ma a mesterség múzeumának ad otthont a Galuppi téren áll.

Este találkozás a csoportvezető által megadott helyen és időben, majd 20.00 -21.00 óra körül visszaindulás Budapestre. Éjszaka a buszon.

  1. nap: visszaérkezés Budapestre a délelőtti órákban.

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű csoportkísérést.

Az alapár nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést és a biztosítást, valamint a regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.

Pénzügy: kötelezően fizetendő a hajójegy és egyéb költségek 30 EUR/fő
Fakultatív kirándulás a szigetekre (Murano-Burano): 20 Euro/fő – a program minimum 20 főtől indul.
Fakultatív vacsorázási lehetőség egy tengerparti étteremben: 20 Euro/fő.
A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon. Az egyes programokra vonatkozó belépők árai szerepelnek honlapunkon a megfelelő utazás oldalán. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerül.
A programváltozás jogát fenntartjuk.

Biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban könnyűszerrel megköthető.

Utazás: autóbusszal. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Minimum létszám: 35 fő


Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Ország

Város

Irányítószám

Telefonszám

Megjegyzés

Érkezés:
Távozás: