SkyTravel Utazási IrodaSkyTravel Utazási Iroda
Elfelejtett jelszó?

Városlátogatás Párizsba

2015010501U

Párizs városlátogatás

5 nap / 4 éj

 

Párizs az elegancia és a fények városa

 

Program:

Töltsön el egy hosszú hétvégét a fények városában, ahol egyaránt lehetõség van a fõbb kultúrális látnivalók megtekintésére, hajókázásra a Szajnán és átélni Párizs egyedülálló hangulatát.

1. nap: A délutáni órákban utazás Párizsba, majd. transzfer a szállodába. Este séta az idegenvezetõvel a Champs Elysées környékén!

2. nap: fakultatív programok helyi többnyire magyar nyelvu idegenvezetovel, vagy egyéni szabadido
-de. autóbuszos városnézés helyi idegenvezetovel (többek közt Chaps elysées, Invalidusok, Concorde tér, Vendome tér érintésével)
-du. látogatás Versailles-ba: XIV. Lajos világhíru kastély együttesének megismerése helyi idegenvezeto és eloreváltott csoportjegy segítségével, majd séta a kastély parkjában

Este séta az idegenvezetõvel a Montmarte környékén (Sacré Coeur Bazilika, festõk tere, Pigalle). Fakultatív vacsora a környék tipikus kis éttermében

3. nap: tematikus szabadido és/vagy múzeumlátogatás mindenkinek saját érdeklodési területe szerint:
múzeumbérlet birtokában irodánk idegenvezetõjének közremûködésével (nem tárlatvezetés): Pantheon; Louvre; Diadalív; Orsay (impresszionisták)
kötetlenül: Eurodisney; St. Denis Bazilika; Grevin panoptikum; Opera; Fragonard parfümmúzeum. Fak. vacsora ugyanott, mint 2. napon.

4. nap:
Egésznapos gyalogos és metrós városnézés az iroda idegenvezetojével: Cité (Notre Dame; St. Chapelle); Latin negyed utcácskái, templomai; Hotel de Ville; Montparnasse-torony / Eiffel-torony ; fak. hajós városnézés a Szajnán

5.nap: Szabadidõ, vagy további látnivalók megismerése, majd menetrend szerint transzfer a reptérre, utazás haza

*Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy elõre nem látható események miatt a meghirdetett programok módosulhatnak az idegenvezetõ legjobb belátása szerint. A helyi szabályozások miatt, néhány látnivalónál nincs lehetõség a csoportot vezetni, ezért a hozzátartozó magyarázatokat elõtte kapják meg.

 

Idõpontok:
márc.11-15., ápr.4-8 (Húsvét)*, ápr. 30-máj.4 (Május 1.)*, máj.7-11., máj. 21-25. (Pünkösd)*, júni.4-8., júni. 18-22., júli. 2-6., júli 15-19., júli. 29-aug.2., aug. 12-16., aug. 19-23.*, szept. 2-6., szept. 9-13., szept. 23-27., szept. 30-okt.4., okt. 7-11., okt.- 22-26.*, okt. 28-nov.1., nov. 18-22.

Részvételi díj: 89 900 Ft
+ a *-al jelölt dátumokon ünnepi felár: 5 900 Ft
+ 39 900 Ft reptéri és egyéb illetékek
1 ágyas felár:  39 900 Ft

Választhatók:
– Múzeumbérlet:  2 napos: 14 500 Ft
– Fél napos buszos városnézés helyi idvez: 9 900 Ft
– Versailles belépovel, helyi idvez., busz: 21 900 Ft
– Szajnai hajós városnézés: 4 500 Ft
– Eiffel torony: 5 900 Ft (legfelsõ szintig)

Elhelyezés: csoportjaink részére Párizs jó színvonalú, standard középkategóriás, elõvárosi, kellemes helyen fekvõ szállodáját foglaltuk. Fürdo/Wc-s, tévés szobák. Metrómegállók 300 m-en belül, bejutás a központba a 9-es metróval!

Ellátás:
– 4 hideg büféreggeli
– 2 fakultatív háromfogásos vacsora: 9 900 Ft.

Idegenvezetés:
– idegenvezetõ az út során végig
– helyi idegenvezetés a buszos városnézés és Versailles programon

Poggyászkapacitás:

1db 23 kg-os feladható bõrönd és 1 kis kézipoggyász/fõ az árban.

Utazás:
– Air France menetrendszerinti járatán
– Reptéri transzferek, valamint fak. buszos programok légkondicionált busszal
– Városi közlekedés metró gyujtojegy használatával       

PÁRIZS MÚZEUMBÉRLET
Az irodánk által kínált 2 napos (egymást követõ 2 nap) Paris Museum Pass megvételével ingyenesen látogathatóak a párizsi és
Párizs környéki állami múzeumok állandó kiállításai, ill. a mûemlékek. A belépésnél még a sorban állást is elkerüli. A kártya több, mint 55 múzeumba és mûemlékbe nyújt belépést: a részletes listát kérje irodánkban! Fontos: A legtönn francia állai múzeum és mûemlék ingyenes a 26 év alattiak számára.


Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Ország

Város

Irányítószám

Telefonszám

Megjegyzés

Érkezés:
Távozás: