SkyTravel Utazási IrodaSkyTravel Utazási Iroda
Elfelejtett jelszó?

Tavaszköszöntő Londonban

2019011101ZSE
Tavaszköszöntő Londonban – repülővel
Windsor, Stonehenge és Salisbury. Hajóval a Temzén
Ápr 19. vagy Május 19.
1.nap: Budapest – London

Elutazás menetrendtől függően repülővel Londonba. Délután érkezünk a monumentális Trafalgar térre, Nelson emlékoszlopát, majd a gyönyörű Regent Streetet és a Piccadilly Circus óriási fényreklámjait tekintjük meg. (A repülő menetrendi változás esetén e programrész a 4. napon délelőtt is megvalósulhat). Szabadidő keretében ellátogathat az ingyenes Nemzeti Galériába, vagy az exkluzív Fortnum & Mason áruházba. Kipróbálhat egy valódi angol pubot a Soho szívében, vagy barangolhat az előkelő Mayfair negyedben. Vacsora a belvárosban.
2. nap: egész nap London
Reggeli után a Green Parkot átszelve jutunk a Buckingham Palotához. Sétálunk a festői szépségű St James’s Parkban, majd a Westminster-apátságot és a parlament gótikus épületét tekintjük meg. Felülhet a London Eye óriáskerékre vagy felfedezheti az apátságot belülről (előfoglalás szükséges!). Ezt követően élményteli temzei hajózáson veszünk részt, kikötés Greenwichben. A Cutty Sark vitorlás hajója után a hosszúsági meridián keresésére indulunk a parkon át az Obszervatóriumig. Végül ellátogatunk a Tower erődjéhez (kívülről) – UNESCO Világörökség-, mely csaknem 1000 éves történelme alatt királyi palotaként és börtönként is funkcionált. Séta a szimbólummá vált Tower hídon, ahonnan remek kilátás nyílik a középkori London és modern City irodaépületeire. Vacsora a Tower közelében.
3. nap: Windsor, Stonehenge és Salisbury (310 km)
Reggelit követően programját egyénileg tervezheti Londonban, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: utunkat a közeli Windsorban kezdjük. A kisváros ékessége a királynő használatában álló ősi kastély, Szent György kápolnája pedig az angol uralkodók egyik temetkezőhelye a XV. század óta. (A királynő ott tartózkodása alatt a kastély egyes részeinek látogatását korlátozhatják.) Windsor után utunk a Salisbury síkságon át vezet a több mint 4000 évesre becsült Stonehenge monumentális kövei közé (közelről történő megtekintését jelentkezéskor foglalni kell!). A napot az Agatha Christie krimik kisvárosi hangulatát idéző Salisbury-ben zárjuk, melynek 750 éves katedrálisa uralja a várost. Tornya Angliában a legmagasabb, itt őrzik az angol parlamentarizmus alapokmányát, az 1215-ben keletkezett Magna Chartát. Estére londoni szálláshelyünkre térünk vissza.
4. nap: London – Budapest
Délelőtt szabadidő, igény szerint a még nem látott objektumok felkeresése idegenvezetőnkkel. Menetrendtől függően transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre
Árak és felárak (1 főre)


Részvételi díj: 143.500 Ft
Repülőtéri illeték kb.:45.000 Ft
1ágyas felár: 23.000 Ft


3x vacsora felár:23.500 Ft
Utasbiztosítás (BBP)2.260 Ft
CL PLUS biztosítás*: 8.500 Ft


Utazás:repülővel
Elhelyezés: 3 éjszaka szálloda ***
Ellátás:3x reggeli


Fakultatív programok (15 főtől) (jelentkezéskor foglalni kell)
Temze hajójegy11 GBP
Westminster-apátság23 GBP
Stonehenge belépőjegy8.500 Ft


Windsor-Stonehenge-Salisbury kirándulás19.500 Ft
London Card „Oyster”13 GBP


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 60 GBP
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 3 GBP
Minimális létszám: 15 fő
Csatlakozási lehetőség: Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a repülőtéri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Ország

Város

Irányítószám

Telefonszám

Megjegyzés

Érkezés:
Távozás: