SkyTravel Utazási IrodaSkyTravel Utazási Iroda
Elfelejtett jelszó?

Tavaszi lisszaboni csoportos utazás a március 15-i hétvégén

2017011101BO

Tavaszi lisszaboni csoportos utazás a március 15-i hétvégén

Utazás időpontja: 2017. március 15-20.

 Kedvezményes ár: 129 000 Ft
park

A portugál főváros hét dombra épült, akárcsak Róma. Fekvése lenyűgöző, a Tejo torkolata és a gigantikus hidak látképe a Szent György-várból sokakat megigézett már. Meredek utcákon, csempézett falú házak között járnak a város jelképei, az apró villamosok. Az út során bejárjuk Lisszabon leghíresebb látnivalóit, kirándulásaink során pedig lehetőség nyílik a környék (Sintra, Óbidos, Coimbra, Évora) felfedezésére is.

Az utazás kiemelkedő értékei:

 • Utazás közvetlen járattal, illeszkedve a hosszú hétvége teljes időtartalmára
 • Szállás színvonalas, középkategóriás szállodában, bőséges reggelivel
 • Egész napos városnézés Lisszabonban, belépővel
 • Kiváló helyismerettel rendelkező idegenvezető
 • Tartalmas kirándulások a környék felfedezésére

Szállás a 3*-os Hotel Principe Lisboa szállodában

Ez a modern és stílusos szálloda a Marques de Pombal és a Edward VII Park közelében található, ahonnan a történelmi belváros metróval 15 perc alatt, sétával fél óra alatt érhető el. Légkondicionált szobái kábeltévével, telefonnal, minibárral, ingyenes Wifi kapcsolattal és széffel felszereltek.

Programok:

2017. március 15., szerda
Elutazás Budapestről a Wizzair légitársaság közvetlen járatával Lisszabonba (16.50-19.45). Transzfer a szállodába és szabadidő.

2017. március 16., csütörtök
Egész napos buszos, gyalogos városnézés Lisszabonban. Délelőtt a Belém negyedben a Jeromosok világhírű kolostorát, a város jelképének számító Belém tornyot és a Felfedezők emlékművét tekintjük meg. Ezután busszal átutazunk a város legmodernebb szegletébe, az 1998-as világkiállítás helyszínére, ahonnan páratlan kilátás tárul elénk Európa leghosszabb hídjára, a 17,2 kilométeres Vasco da Gama hídra. Városnézésünket a belvárosban gyalogosan folytatjuk; kilátóból gyönyörködhetünk a város panorámájában, rálátással a Szent György-várra, majd megnézzük a Sé székesegyházat. Késő délután visszatérés a szállodába és szabadidő.

2017. március 17., péntek
Szabadprogram a portugál fővárosban vagy egész napos fakultatív program: Sintra, Cabo de Roca és Cascais. Buszos kirándulás Sintrába, a portugál királyok egykori nyári székhelyére, ahol megnézzük a híres Királyi Palotát és sétálunk a romantikus stílusú történelmi belvárosban. Ezután továbbmegyünk az európai kontinens legnyugatibb pontjára, Cabo da Roca-ba. Itt a lélegzetelállítóan magas sziklákról élvezhetjük az alattunk dübörgő hatalmas hullámokat. Cascais irányába megcsodálhatjuk a “Pokol szája” sziklahasadékot, majd kellemes sétát teszünk a turisták körében közkedvelt üdülőhelyen. Kora este érkezünk vissza Lisszabonba.
A program ára: 50 EUR/fő (helyszínen fizetendő).

2017. március 18., szombat
Szabadprogram a portugál fővárosban vagy egész napos fakultatív program: Buszos kirándulás Óbidosba és környékére. Programunkat a hegytetőn álló, festői elhelyezkedéséről és a elragadó utcácskáiról híres és a mór várfallal körülvett Óbidosban kezdjük. Utunkat a hangulatos halászfaluban, Nazaréban folytatjuk, majd Fátimába, a világ talán leghíresebb és egyik legnagyobb katolikus kegyhelyére látogatunk. A program ára: 50 EUR/fő (helyszínen fizetendő).

2017. március 19., vasárnap
Szabadprogram a portugál fővárosban vagy egész napos fakultatív program: Buszos kirándulás Évorába és környékére. Kirándulásunkat az ország legmagasabb építményénél, a Tejo folyó fölé emelkedő, 110 méter magas Krisztus Király szobor megtekintésével kezdjük, ahonnan kivételes panoráma tárul elénk majd Lisszabonra. Ezután továbbutazunk Évorába, a portugál építészeti emlékek kincstárába. Az UNESCO Világörökségéhez tartozó óváros már a rómaiak alatt is lakott volt, majd a 15. században érte el aranykorát. Keskeny macskaköves utcákon érjük el a Giraldo teret, majd a 13. századi katedrálist és a római templom romjait. Ezután megnézzük a Szent Ferenc Templomot és a Csontkápolnát. A program ára: 50 EUR/fő (helyszínen fizetendő).

Esti transzfer a repülőtérre, majd hazautazás a Wizzair légitársasággal Budapestre (20.20-0.55, másnap).

2017. március 20., hétfő
Hazaérkezés Budapestre (0.55 órakor).

 

Az ár tartalmazza:

 • Oda-vissza repülőjegy Budapest-Lisszabon-Budapest útvonalon a Wizzair légitársaság közvetlen járataival
 • Utasonként egy kis kézipoggyász (max. 42x32x25 cm)
 • Repülőtéri transzferek
 • Négy éjszaka szállás belvárosi, jó minőségű, középkategóriás szállodában
 • Reggeli
 • Magyar idegenvezetés a teljes kint töltött időszak alatt
 • Egész napos buszos és gyalogos városnézés Lisszabonban, belépővel

Az ár nem tartalmazza:

 • Repülőtéri illetékek: 39 000 Ft/fő

Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Ország

Város

Irányítószám

Telefonszám

Megjegyzés

Érkezés:
Távozás: