SkyTravel Utazási IrodaSkyTravel Utazási Iroda
Elfelejtett jelszó?

SZENTFÖLDI KÖRUTAZÁS- Misékkel

2020022504B.B
 1. NOVEMBER 3 – 8.

 

 1. nap:    Budapest – Tel Aviv – Yafo

Utazás Budapestről Tel Aviv-ba, a Rothschild Boulevardon végigutazva a régi és új épiteszetet élvezhetjük, Yafo-ban, az ókori kikötővárosban séta, majd utazás Jeruzsálembe, a szállodába, vacsora.

 

 1. nap:    Genezáreti-tó – Tabgha – Capernaum

Reggeli, majd utazás a Genezáreti tó partján fekvő szent helyekhez: Yardenitben megtekintjük a Jordán folyó hagyományos keresztelő helyét, majd Tiberiason keresztül Mária Magdolna születési helyének érintésével a Boldog mondások hegyére, majd Tabghára, a kenyér és halszaporítás csodájának színhelyére utazunk. Utunkat Capernaumban folytatjuk, ellátogatunk a régi zsinagógához és Péter házához. Názáretben az Angyali Üdvözlet templomába látogatunk, majd szállás Jeruzsálemben, vacsora.

 

 1. nap:    Jeruzsálem – Betlehem

Reggeli után látogatás Jeruzsálem óvárosában. Az Oroszlános kapu, Via Dolorosa, Siratófal, Cion hegy, Dávid király sírja, Utolsó Vacsora terme, Elszenderülés temploma, a Szent Sír Templom megtekintése.

Délután látogatás Betlehemben, a Születés templomának megtekintése. Szállás, vacsora Jeruzsálemben.

 

 1. nap:    Jeruzsálem

Reggeli, majd egésznapos városnézés Jeruzsálemben: Olajfák hegye, a csodálatos jeruzsálemi panoráma megtekintése az Óvárossal. Szent helyek ismertetése. Pillantás a Virágvasárnap útjára és a Dominus Flevit kápolnára. Továbbhaladunk a Getszemáni kerthez és megtekintjük a Nemzetek Templomát, az Elárulás barlangját és Szûz Mária sírját. Majd a holocaust emlékhely a Yad Vashem megtekintése (fülhallgató 4,- Euro/fő) és buszos városnézés Jeruzsálem új városrészében, a Knesset és a Menora   megtekintése kívülről. Szállás, vacsora Jeruzsálemben.

 

 1. nap:    Holt tenger

A reggelit követően utazás a világ legmélyebben fekvő pontjához, a Holt-tengerhez, elhaladunk Qumran-nál, a Holt-tengeri tekercsek lelőhelyénél, majd fürdés a Holt-tengerben. Massada erőditmény 38 Euro/fő a helyszinen. Visszatérés Jeruzsálembe, vacsora.

 

 1. nap:    Haifa – Tel Aviv – Budapest

Reggeli, majd utazás Haifára, a Stella Maris kolostor és a Bahai kert megtekintése kivülről, majd transzfer a repülőtérre, érkezés Budapestre.

 

 

Részvételi díj: 245.800,- Ft/fő -10.000,- Ft. 3 hónappal előbb!

 

 

 Az útlevélnek a visszautazás dátumától számitott 6 hónapig érvényesnek kell lennie!

 

Az ár tartalmazza:

 

 • repülőjegyet az ELAL izraeli légitársaság járataira,

egy kis táska 30x38x18 cm                   (lehet irattárca, pelenkatáska, levéltárca, kamera vagy laptop)        és egy bőrönd max. 8 kg (56x45x25 cm) a fedélzetre

 • szállást JERUZSÁLEMBEN kétágyas szobában 3 csillagos hotelben
 • büféreggeli és menüvacsora
 • transzfereket
 • MISÉK
 • belépőjegyeket, lelki vezetés
 • helyi légkondicionált autóbuszt
 • helyi magyar nyelvű idegenvezetést

 

 

Az ár nem tartalmazza:

 

 • reptéri illeték 58.000,- Ft./fő
 • helyszínen fizetendő ajánlott 30 Euro/fő borravalót
 • Betegség-Baleset-Poggyászbiztosítást
 • Egyágyas felár: 110.000,- Ft,
 • Feladandó bőrönd: 23 kg-s 35.000 Ft.

Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Ország

Város

Irányítószám

Telefonszám

Megjegyzés

Érkezés:
Távozás: