SkyTravel Utazási IrodaSkyTravel Utazási Iroda
Elfelejtett jelszó?

Srí Lanka körutazás tengerparti nyaralással

2018022105UT

SRI LANKA

IMG_1232

Körutazás tengerparti nyaralással

MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETŐVEL

GARANTÁLT INDULÁS 2 FŐTŐL

INDULÁS: MINDENNAP Március 1. – Április. 30.
4 éj körút + 3 éj üdülés

a Heritance Negombo 5* hotelben

484.900,-
5 éj körút szafarival + 2 éj üdülés

a Shangri La Hambantota Golf & Spa Resort 5* hotelben 

704.900,-

 

Felár ellenében a nyaralás tetszés szerint meghosszabbítható!

A részvételi díj tartalmazza: menetrendszerinti repülőjegyet budapesti indulással és 1 átszállással, a körutazást légkondicionált járművel (autóbusz létszámtól függően), a szállást kétágyas szobákban, félpanziós ellátást a körút során és reggelis ellátást a nyaralás alatt, a körutazás során helyi magyar nyelvű idegenvezetőt és az üdülés alatt magyar asszisztenciát, valamint a reptéri transzfereket

Külön fizetendő: reptéri illeték 129.000 Ft/fő, vízumdíj 12.000 Ft/fő, belépőjegyek ára kb. 100 ill 120 USD/fő (a helyszínen fizetendő), borravaló (kb. 3 USD/fő/nap), biztosítások.

A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, helyek korlátozott számban foglalhatók a szabad helyek függvényében. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása a részvételi díjat befolyásolja. A repülőjegyek foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért foglalás után a jegy nem módosítható és nem visszatéríthető! A menetrendszerinti repülőjegyek speciális lemondási/módosítási feltételei miatt az ÁSZF-től eltérő feltételek érvényesülnek: a repülőjegyek kiállításuk után nem visszatéríthetők és nem módosíthatók. Az előleg összege: 60%.

AZ AKCIÓS ÁR A FEBRUÁR 28-IG BEÉRKEZŐ FIX FOGLALÁSOKRA ÉRVÉNYES A SZABAD HELYEK FÜGGVÉNYÉBEN!


Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Ország

Város

Irányítószám

Telefonszám

Megjegyzés

Érkezés:
Távozás: