SkyTravel Utazási IrodaSkyTravel Utazási Iroda
Elfelejtett jelszó?

RÓMA-SZILVESZTER!!!

2019103010BUD

VÁROSLÁTOGATÁS PROGRAMOKKAL
December 28 – Január 01

SZILVESZTER!!!

 

Részvételi díj 129 990 Ft/ fő

 

December 28: elutazás Rómába közvetlen járattal. 1 órás panorámás városnézés a csodálatosan kivilágított városban. Szobák elfoglalása a Marc Aurelio 4*-os hotelben.

December 29: reggeli után szabadprogram vagy fakultatív gyalogos városnézés. Idegenvezetőnk segítségével megismerhetik az Antik Róma legfontosabb látnivalóit Forum Romanumot (az egykori birodalom központját); Colosseumot; Capitoliumot; Piazza Veneziat, II. Viktor Emánuel emlékművet. Látogatást teszünk a Pantheonban, mely építése óta a mai napig is a legnagyszerűbb építmények egyike.

A program min. 12 fő jelentkezésétől indul, részvételi díja: 10 990, mely tartalmazza a magyar nyelvű idegenvezetést és a belépőjegyeket a Colosseumba, Forum Romanumba és a Palatinus dombra.

December 30: reggeli után szabadprogram vagy félnapos fakultatív program a Vatikánba.

A világ legkisebb állama sok szépséget tartogat. A program során látogatást teszünk a Vatikáni múzeumban, mely műkincsekben nem szenved hiányt, az együttesen 7 km hosszúságú termekben, galériákban olyan ékességeket láthatunk, mint a Sixtusi Kápolna. A múzeumból jutunk el a Vatikáni kertbe, (amelynek egy része nyitva áll a turisták előtt is) illetve a Bazilikába és a Szent Péter térre. A program részvételi díja: 14 990 Ft, mely tartalmazza a magyar nyelvű idegenvezetést és a belépőjegyeket a Múzeumba.

Délután szabadprogram, lehetőség vásárlásra.

December 31: reggeli után egyész napos szabadprogram. Este javasoljuk, hogy vegyenek részt a szilveszteri forgatagban és búcsúztassák az óévet a rómaiakkal, akik mindig az utcán ünnepelnek szilveszter éjjel.

Január 01: reggeli után szabadidő, majd a menetrend függvényében transzfer a repülőtérre.

 

A programváltozás jogát fenntartjuk!                    Idegenforgalmi adó kb. 7€/fő/éj a helyszínen fizetendő!

A feltüntetett árak Ft/fő, repülővel, 4*-os szállodai elhelyezéssel, reggelis ellátással, feladható poggyásszal (max. 23kg) + 1 kézi poggyásszal (max. 8kg) és fedélzeti ellátással értendők.  A feltüntetett díjakon felül fizetendő: repülőtéri illeték 34 990 Ft/fő, sztornóbiztosítás 1% (a foglalási díj kivételével a teljes összegre számítandó), foglalási díj 500 Ft/fő, a belépők, a tömegközlekedési jegyek és fakultatív programok. Igény esetén utasbiztosítás köthető.


Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Ország

Város

Irányítószám

Telefonszám

Megjegyzés

Érkezés:
Távozás: