SkyTravel Utazási IrodaSkyTravel Utazási Iroda
Elfelejtett jelszó?

Párizsi városlátogatás programokkal

2019070214BU

PÁRIZS 2019 VÁROSLÁTOGATÁS PROGRAMOKKAL

2019 ÜNNEPI HÉTVÉGÉK
Augusztus 17-20, Október 23-26

Részvételi díj 129 990 Ft/ fő

  1. nap

Érkezés után teljes várost átfogó autóbuszos panoráma városnézés, majd transzfer a szállodában. Délután séta a forgatagos Les Halles negyedben. Fakultatív vacsora a városban, majd fakultatív hajókirándulás a Szajnán (Szajna part Unesco Világörökség).

  1. nap

Reggeli után indulás a szállásról. Egész napos gyalogos és metrós városnézés: igazi különlegesség: Medici Katalin, IV Henrik, Victor Hugo nyomában fedezzük fel a Marais negyedet, megtekintjük Párizs legfontosabb középkori városfalát a XII. sz. végéből. A Szent Lajos szigeten keresztül elsétálunk a Cité szigetre, Párizs ókori bölcsőjére: Notre-Dame, Szent Kápolna (XIII. sz.-i üvegablak sorozat), virágpiac, Conciergerie. Délután megtekintjük a világhíres Louvre Múzeum csodálatos műkincseit (igény szerint magyar nyelvű, helyi tárlatvezetéssel). Séta a Tüilériák kertjében, majd fakultatív vacsorázási lehetőség. Este séta a Montmartre-on (Moulin Rouge, festők tere, Sacré Coeur).

  1. nap

Fakultatív program a Versailles-i kastélyhoz (magyar nyelvű tárlatvezetéssel), kellemes séta a kertben. Délután az előző napi gyalogos és metrós városnézés folytatása: Párizs leghíresebb múzeumainak meglátogatása: Invalídusok Dómja (I Napóleon sírja), Rodin múzeum, Orsay múzeum, az impresszionista festészet fellegvára, séta a Champs-Élysées-n majd esti panoráma az Eiffel-toronyból. Fakultatív vacsorázási lehetőség a városban.

  1. nap

Reggeli, majd a Parfüm múzeum meglátogatása, a parfüm kétezer éves története, vásárlási lehetőség, majd szabadidő. Délután transzfer a szállodából a repülőtérre, majd hazautazás Budapestre.
A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyet (Air France légitársaság), 20 kg-os poggyász szállítását, szállást 3*-os szállodában (Ibis metró közeli), reggeli ellátást, transzfert, buszos városnézést és a magyar nyelvű idegenvezetést.

 

Külön fizetendő: repülőtéri illeték 39 990 Ft/fő, sztornóbiztosítás 1%, foglalási díj 500 Ft/fő és a betegség-, balest- és poggyászbiztosítás 550 Ft/fő/nap.

Versailles-i kastély fakultatív kirándulás: 26 990 Ft/fő. Helyszínen fizetendő belépők.

Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő.1,5 €/fő/éj


Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Ország

Város

Irányítószám

Telefonszám

Megjegyzés

Érkezés:
Távozás: