SkyTravel Utazási IrodaSkyTravel Utazási Iroda
Elfelejtett jelszó?

Párizs Városlátogatás Programokkal!

2018101110BU

PÁRIZS VÁROSLÁTOGATÁS PROGRAMOKKAL

December 30 – Január 02

SZILVESZTER

Részvételi díj 129 990 Ft/ fő

December 30 (vasárnap)

Érkezés után teljes várost átfogó autóbuszos panoráma városnézés, transzfer a szállodába, majd Párizs leghíresebb múzeumainak meglátogatása: Invalídusok Dómja (I Napóleon sírja), Rodin múzeum, Orsay múzeum, az impresszionista festészet fellegvára. Délután séta a forgatagos Les Halles negyedben, amely hajdan Párizs gyomra volt, azaz a vásárcsarnok. Fakultatív vacsora a városban, majd fakultatív hajókirándulás a Szajnán (Szajna part Unesco Világörökség).

December 31 (hétfő)

Egész napos gyalogos és metrós városnézés: Medici Katalin, IV Henrik, Victor Hugo nyomában fedezzük fel a Marais negyedet. A név utal a hajdani mocsaras, lápos területre, amely ma a párizsiak és külföldiek kedvenc kávézó és vásárló helye. Sétánk folyamán megtekintjük Párizs legfontosabb középkori városfalát a XII. sz. végéből, és látni fogjuk Párizs talán legöregebb házát az 1300-as évekből. A Szent Lajos szigeten keresztül elsétálunk a Cité szigetre, Párizs ókori bölcsőjére: Notre-Dame, Szent Kápolna (XIII. sz.-i üvegablak sorozat), virágpiac, Conciergerie. Délután megtekintjük a világhíres Louvre Múzeum csodálatos műkincseit (igény szerint magyar nyelvű, helyi tárlatvezetéssel). Séta a Tüilériák kertjében, majd szabadidő. Este fakultatív szilveszteri vacsora Párizs egyik éttermében, műsorral (130 €/fő).

Január 01 (kedd)

Délelőtt szabadprogram, majd kora délután a gyalogos és metrós városnézés folytatása. Este fakultatív vacsora a városban, séta a Champs-Élysées-n majd esti panoráma az Eiffel-toronyból.

Január 02 (szerda)

Reggeli után, csomagok elhelyezése a csomagszobában, majd szabadprogram vagy fakultatív program a Versailles-i kastélyhoz (magyar nyelvű tárlatvezetéssel), kellemes séta a kertben. Délután transzfer a szállodából a repülőtérre, majd hazautazás Budapestre.
A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyet, 20 kg-os poggyász szállítását, szállást 3*-os szállodában, reggeli ellátást, transzfert, buszos városnézést és a magyar nyelvű idegenvezetést.

Külön fizetendő: repülőtéri illeték 34 990 Ft/fő, sztornóbiztosítás 1%, foglalási díj 500 Ft/fő és a betegség-, balest- és poggyászbiztosítás 550 Ft/fő/nap.

Versailles-i kastély fakultatív kirándulás: 26 990 Ft/fő. Helyszínen fizetendő belépők.

Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő.1,5 €/fő/éj


Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Ország

Város

Irányítószám

Telefonszám

Megjegyzés

Érkezés:
Távozás: