SkyTravel Utazási IrodaSkyTravel Utazási Iroda
Elfelejtett jelszó?

Nílusi hajóút + Kairó tavasszal, már 2 főtől!

2020021005NIR

Egyiptom titkai: Kairó és Nílusi hajóút

+ Hosszabbítási lehetőség Hurghadán!

 

 Utazás: repülővel, (Egyptair légitársasággal) javasolt a keddi indulás)

 Szállás: 4 vagy 5* szállodában és 5*-os hajón

 Ellátás: Program szerint: Szállodában félpanzióval (reggeli és vacsora), a hajón teljes ellátással (reggeli, ebéd és vacsora), ital fogyasztás nélkül. Hurghada félpanzió vagy All inklusive

 

Program

 1. nap
  Kairói reptérre érkezés után, vízum ügyintézés, majd külön transzferbusszal a szállodába mennek, ahol üdvözlő ital és vacsora várja Önöket. Ezután fakultatív programok egyeztetése a jelentkezéseknek megfelelően és szállás.

 

 1. nap
  Reggeli után a Piramisok kerülete: Kheopsz, Kefrén és Mükerinosz fáraók piramisait tekintik meg. (Különdíj ellenében korlátozott számban a nagy Piramis belsejébe is bemehetnek) Ezután Völgytemplom következik a világhírű Szfinx-szel. Délután a Történelmi és Régészeti Múzeumba látogatnak. Közben felkeresnek egy papirusz és egy parfüm műhelyet, ahol megismerhetik az ókori papiruszok és a parfümkészítés történetét. A napot Khan El Kalili bazárral zárják. Vacsora és szállás.

 

 1. nap
  Reggeli után szabad program vagy 4 fakultatív program lehetőség közül választhatnak:
  – 3/1 Alexandria: Egész napos program, utazás légkondicionált busszal Alexandriába, fő nevezetességeinek bemutatása belépőkkel, ebéddel. (Egész napos program) Ára 85 €/felnőtt; 43 €/ 12 év alatti gyermek. / Min. 4 fő /
  -3/2: Kairó városnézés folytatása: Memphis és Sakkara: Egyiptom ókori fővárosa és temetkezési helye. Kb. 3 órás program. Transzferrel, belépőkkel. Ára: 40 €/felnőtt és 20 €/12 év alatti gyermek.
  -3/3: Kopt negyed és Mohamed Ali mecset- Citadella. Kb. 3 órás program transzferrel, belépőkkel. Ára: 37 €/felnőtt és 19 €/ 12 év alatti gyermek. / Min. 4 fő/
  -3/4: Esti program: Hang és Fényjátékok a Piramisok lábánál, belépővel (Ez a program a 2. és a 3. nap este is választható, nem ütközik más programmal). Ára: 46 €/felnőtt; 23 €/ 12 év alatti gyermek.

 

 1. nap
  Reggeli után Asszuánba repülnek. Asszuáni program: Asszuáni gát, Nasszer tó, Gránit bánya -a Befejezetlen Obeliszkkel. Ezután elfoglalják a szobákat a hajón és ebéd. Délután 2-től fakultatív program lehetőségek: 1./Philae temploma – Isis templom, ára: 35 €/felnőtt és 18 €/12év alatti gyermek vagy 2./ Nubiai falu bemutatása: felukával, tevegeléssel, krokodilnézéssel és igazi nubiai házak és családok bemutatásával, közben a kishajóról látják Aga Khan mauzóleumát, a Botanikus kertet és Elefántin szigetet, ára: 35 €/felnőtt és 18 €/ 12 év alatti gyermek. Vacsora, szállás a hajón.

 

 1. nap

Szabad program vagy fakultatív program: Kora reggel elutazási lehetőség autóbusszal Abu Simbel-be, ahol II. Ramszesz és feleségének csodálatos szikla templomát keresik fel, ára: 85 €/felnőtt; 43 €/12 év alatti gyermek (Min. 3 fő) Dél körül visszaérkezés a hajóra, ebéd és a hajó elindul Kom Ombo felé. Délután kellemes pihenés a hajó úszómedencéjénél és a napozó teraszon. Kora este érkezés Kom Omboba: Szobek és Hareorisz templomhoz. Este vacsora, majd zene, tánc a hajó bárjában.

 

 1. nap
  Kora reggel Edfuba érkezés. Horusz templomhoz utaznak konflissal és idegenvezetőjük bemutatja az ókori templomok egyik legszebb, klasszikus példáját. Reggeli, ezután újra pihenés a hajó fedélzetén. Közben esnai zsilipezés és ebéd. Kora este érkezés Luxorba. Vacsora előtt Luxor templomát nézik meg. Vacsora a hajón és zenés program a hajó bárjában.

 

 1. nap
  Reggeli után csomagjaikkal elhagyják a hajót. Luxor bemutatása következik külön autóbusszal: Királyok völgye, Hatchepsut királynő sziklatemploma, Memnon kolosszusok, Alabástrom műhely és Karnak szentélye. Este vacsora, szállás Luxorban, előfordulhat hogy a hajón töltik ezt az éjszakát is, teljes ellátás mellett. Felár mellett lehetőség van hosszabbítani Hurghadán a Vörös tenger partján, ebben az esetben délután elutazás Hurghadára, szállás, vacsora Hurghadán.
 2. nap
  Akik nem hosszabbítanak: Reggeli és transzfer a repülőtérre, visszautazás Kairóba, majd átszállással Budapestre.

Programok sorrendje változhat!


Infók és felárak: Magyar ny. idegenvezetés min. 8 fő részvételével érvényes, alatta angol nyelvű idegenvezetés! Kérhető magyar nyelvű idegenvezetés 8 fő alatt is, de 2 fő esetén: 120 €/fő; 3-4 fő esetén: 90 €/fő felárral; 5-7 fő esetén: 80 €/fő.

 

Repülőgép járatok Budapestről: kedd, péntek, szombat és vasárnap oda-vissza

Bécsből minden nap! Ha másik napon szeretne vagy tud utazni, a repülőnapokat figyelembe kell venni, ezt kérjük mindig egyeztessék velünk.

 

Esetleges lemondás esetén a csomagárban lévő repülőjegyre az Egyptair légitársaság

szabályai, illetve az utazási szerződés kötbér szabályai érvényesek.

 

A megadott időpontoktól eltérhet, de a keddi indulás a legkedvezőbb az összehangolt program kialakításhoz. Pénteki időpont esetén a hajóút 4 éjszakás lesz és drágul a részvételi díj: +7%-kal.

 

Részvételi díj

8 nap/7éj

Keddi indulással

Főszezon 2020 tavasz

Március 10-17. (akciós!)

Április 14-21.

Ft/fő

Már 2 főtől!

Akciós ár (03.10.)

5*hajó,5*hotel

299.990 Ft/fő

281.500 Ft/fő

4*hotel,5*hajó

292.000Ft/fő

   275.000 Ft/fő

 

Kötelező díjak: Repülőtéri illeték: kb. 96.000 Ft/fő  árfolyam függő!

Vízumdíj: 25 $/fő kairói reptéren fizetendő, forintban is kérheti a fizetést: 8.300 Ft/fő

 

Felárak/kedvezmények: Gyermek kedvezmény: 11,99 év alatt, 2 felnőttel egy szobában, pótágyon: -30% Egy fő jelentkezése esetén is megszervezzük az utazást + 25 % felárral, az egyéb felárak mellett.
Szerviz díj: 3 €/fő/nap és 2 €/12 év alatti gyermek. Fak.storno biztosítás alap+ illeték összegének: 5%-ka. Utasbiztosítás: 4.600 Ft/fő/ 8 nap. (teljes körű baleset- betegség-és poggyász biztosítás. Késés, kár és elvesztés esetét is beleértve .)
Hurghadai hosszabbítók: 7 naptól-11. napig üdülés Hurghadán

Transzfer Luxor és Hurghada között 2 fő esetén 14.500 Ft/fő

3-4 fő esetén:11.000 Ft/fő

5-7 fő esetén: 8.600 Ft/fő

8 fő-től            7.100 Ft/fő

 

              Hurghada

félpanziós vagy AI  ellátással!

 

Árak Ft/fő
A fő program 7. napjához igazodva
 

4 éj

(szállás, ellátás)

 

4*hotel 5*hotel
FP

44.100,-

FP

58.300,-

AI

56.700,-

AI

74.000,-

Itt is érvényesek a felárak és kedvezmények!
Egyágyas felár: 4*szálláshelyeken: 57.900 Ft; míg az 5* szálláshelyeken: 62.600 Ft Gyermekkedvezmény: szigorúan 12 év alatt és pótágyon: -30%.

Kezelési költség : 5.000 Ft/fő, ami a részvételi díj része,de  nem kerül visszafizetésre  esetleges lemondás esetén!

Az árakat a legalacsonyabb repülőjegy árakkal kalkuláltuk, ezért érdemes már 2-3 hónappal korábban megrendelni az utat, hogy kedvező árral tudjuk küldeni ajánlatunkat!
A gyakori árfolyam miatt az árak változhatnak! (Árgarancia max. 315Ft/$-ig)

 

Várjuk jelentkezését!

 

                         

 

 


Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Ország

Város

Irányítószám

Telefonszám

Megjegyzés

Érkezés:
Távozás: