SkyTravel Utazási IrodaSkyTravel Utazási Iroda
Elfelejtett jelszó?

MAJÁLIS AZ ADRIÁN

2019011002GR

MAJÁLIS AZ ADRIÁN 5 nap /4 éj

                             Időpont: 05.01.-05.05. 

Elhelyezés: 2-3 ágyas TU/WC-s szobákban

Utazás: légkondicionált luxusbusszal

Ellátás: fépanzió plusz*: büfé reggeli és büfé vacsora a szálloda központi éttermében

                      ÚJDONSÁG!  *a vacsorához ital automatából üdítő, víz és kávé ingyenes fogyasztása

Indulás a kora hajnali órákban Magyarországról az Adriára, útközben kisebb technikai pihenőkkel. Érkezés a kora délutáni órákban a KRK szigetre Omisaljba, a szálláshely elfoglalása a szállodakomplexum Depandance épületében, majd pihenés, strandolás a tengerparton 19,00-tól büfé vacsora a központi étteremben.2.:

Reggeli után egész nap strandolás pihenés a tengerparton. Vagy részvétel egy egész napos fakultatív kirán-duláson: Utazás busszal Krk városba, a sziget egyik legősibb településére, ahol városnéző séta a középkor óta érintetlen belvárosban, majd szabadidő. Kora délután indulunk tovább Baskara, ahol festői környezetben strandolunk, és megte-kinthetjük a kicsiny, öreg óvárost. (3.000,- Ft / fő). 19,00-tól büfé vacsora a szállodakomplexum központi éttermében.

Reggeli után egész nap strandolás pihenés a tengerparton. Vagy részvétel a félnapos fakultatív kiránduláson: Busszal átutazunk Njivicébe, ahonnan az üvegfenekű katamarán indul. A katamarán víz alatti teste hatalmas üvegablakokkal kiépített, így gyönyörűen látszik a tengerfenék, és a búvár által összeszedett tengeri csillag, korall, polip…  A hajóút kb. 1,5 órás, majd szabadidő. Njivice partja strandolásra ideális, „vizipókok” a fürdőruhát se hagyják otthon! (4.500,-Ft / felnőtt, és 2.500,- Ft/ gyermek 12 éves korig). 19,00-tól büfé vacsora a szállodakomplexum központi éttermében.

Reggeli után egész nap strandolás pihenés a tengerparton. Vagy részvétel a félnapos fakultatív kiránduláson: utunk először a  Soline-öbölbe vezet, mely lassan mélyülő homokos partjáról,  gyógyhatású iszapjáról ismert. Vrbnikben a több mint ezer éves városkában felkeressük a legszűkebb sikátort. Az ínyenceknek borkóstolót javaslunk egy pohár finom Zlahtinával, a fürdést kedvelők pedig strandolhatnak. (2.500 Ft, borkóstoló sonkával: 70 Kuna/felnőtt 50 Kuna/gyermek)

Reggeli után 08,30-kor utazás először Rijekába, ahol gyalogos városnéző séta, kikötő, korzó, majd tovább utazás Opatijába, ahol séta a botanikus kertben, és a tengerparti sétányon, szabadidő kávézásra, majd indulás hazafelé. Érkezés Magyarországra a késő esti órákba.                                                                            *a fakultatív kirándulások min. 20 fő részvételével indulnak.

Részvételi díj:         61.600,- Ft / fő

Gyerekkedvezmény: 3-14 éves korig szülőkkel egy szobában pótágyon 53.600 – 57.600 – 64.600,- Ft/gyerek,

                             1 felnőtt fizetővel egy szobában főágyon 14 éves korig 56.400 – 60.600 – 68.000,- Ft/ gyerek.

Egyágyas felár: 10.500,- Ft / fő

                                                         

A fenti részvételi díj  tartalmazza: a buszköltséget, a szállásköltséget, a félpanziós ellátást, az idegenvezetést és a Rijeka,

Opatijai városnézést.


Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Ország

Város

Irányítószám

Telefonszám

Megjegyzés

Érkezés:
Távozás: