SkyTravel Utazási IrodaSkyTravel Utazási Iroda
Elfelejtett jelszó?

Körutazást Keresel A November 1-jei Hosszú Hétvégére?

2018092705ISCIA

Körutazást Keresel A November 1-jei Hosszú Hétvégére?

Csak néhány olyan ország akad Földünkön, ami szinte az egész emberiség életére jelentős hatással van. Közülük is kiemelkedik a Szentföld, mely egyszerre 3 világvallás bölcsője, így felbecsülhetetlen kulturális és történelmi értékekkel bír.

KIEMELT AJÁNLAT >>> GARANTÁLT IZRAEL KÖRUTÁS PIHENÉSSEL, UTOLSÓ 2 SZOBA!
Tel Aviv és a vele összeépült Jaffa városa igazi nyüzsgő, tarka metropolisz, éppen ezért manapság nagyon trendi, a külföldiek közkedvelt úti célja. Körutunk során a fővárost elhagyva északnak indulunk: Caesarea régészeti területével, a csodálatos Bahai kertekkel Haifa-ban és Akko-val ismerkedünk, majd Izrael legészakibb tartományát barangoljuk be, mely Jézus evangéliumi működésének fő színtere – megismerhetjük a Hegyi beszéd helyszínét, és a gyermek Jézus városát, Názáretet is. Ezt követően a különleges Jeruzsálem városában kalandozunk, ahol jut idő szabad programra is, lehetőség lesz megismerni a bazárok forgatagát! Betlehem után újabb különlegesség vár ránk, kipróbálhatjuk a lebegést a Holt-tenger sós vizén, majd összehasonlíthatjuk a tapasztaltakat a Vörös-tengerrel, hiszen a körút utolsó napjait a tengerparti üdülésről híressé vált Eilat-ban töltjük. A kikapcsolódás után a Negev-sivatag tájain vezet utunk a repülőtérre, ahol csodás élményekkel gazdagodva intünk búcsút Izrael változatos országának.

Tartsanak Veled utasaid is november eleji körutazásunkon, amelyet tengerparti pihenéssel kombináltunk, és fedezzük fel együtt a színpompás Izrael régi és új arcát!

 

 

Utazás: repülő
Elhelyezés: 3* és 4* szállodákban
Ellátás: félpanzió
Dátum:
2018. október 31 – november 8.
Időtartam: 9 nap/8 éj

GARANTÁLT INDULÁS | UTOLSÓ 2 SZOBA!

Foglald le az utolsó helyeket
szeptember 27-ig 7 000 Ft/fő kedvezménnyel!

Részvételi díj:
339 900 Ft helyett 332 900 Ft/fő
+ egyéb ktsg.*


Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Ország

Város

Irányítószám

Telefonszám

Megjegyzés

Érkezés:
Távozás: