SkyTravel Utazási IrodaSkyTravel Utazási Iroda
Elfelejtett jelszó?

Körutazás Toszkánában

2017120708BU

TOSZKÁNA
ÉS EGY CSIPET UMBRIA

IMG_0645

JÚNIUS 16-23 ÉS SZEPTEMBER 22-29 (8 nap/7éjszaka)

 

Részvételi díj 149 990 Ft/ fő
  1. nap: Budapest – Montecatini Terme

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Érkezés Montecatini Termében, ahol 5 éjszakát fogunk tölteni.

  1. nap: Cinque Terre

Reggeli után elutazás La Speziaba. Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza és Monterosso al Mare mind – mind páratlan élményt nyújt. (Cinque Terre 1 napos vonatkártya 17€)

  1. nap: Pisa – Lucca

Reggeli után látogatást teszünk a mindenki által (még ha képről is) ismert Csodák terére. Szabadidő után továbbutazunk Luccaba a városba, mely mindenkit elvarázsol. (Pisa ferde torony – opcionális: kb. 6 500 Ft, előre foglalást igényel)

  1. nap: Firenze

Reggeli után a napot a Toszkán tartomány fővárosára, Firenzére szenteljük. A városnézés után szabadidő a városban, vagy fakultatív program az Uffizi-képtárba magyar tárlatvezetéssel. (Uffizi-képtár magyar tárlatvezetéssel – opcionális: kb. 8 900 Ft, előre foglalást igényel)
5. nap: Volterra – San Gimignano – Chianti vidék

Reggeli után napunk első állomásaként a vulkanikus dombok között emelkedő Volterrába utazunk, utána az utunk a toszkán tájakon keresztül San Gimignanoba vezet. A Chianti vidék méltán híres borairól, így a mai nap végén egy pincészetbe látogatunk el. A program alatt megismerkedhetünk a pincészet boraival, gyártási folyamataival és természetesen a kóstoló sem maradhat el! (Castello d’Albola borkóstolás 25 €)

  1. nap: Siena – Pienza – Montepulciano

Reggeli után búcsút veszünk eddigi szálláshelyünktől és ellátogatunk a Palio (a híres olasz történelmi lovasverseny) hazájába, Sienába, majd Montepulciano előtt egy kis ékszerdobozhoz érkezünk, a csodálatos toszkán városkába, Pienzaba. Pienza a művészettörténetben a reneszánsz városépítészet bölcsője. Pienzat elhagyva továbbutazunk Montepulcianoba. Késő délután elutazunk a szálláshelyünkre, az Umbiában található Terni városába, ahol 2 éjszakát fogunk tölteni.

  1. nap: Perugia – Marmore vízesés – Orvieto

Umbia, Olaszország egyetlen régiója, melyhez nem kapcsolódik tengerpart, azonban ez szépségéből semmit sem csorbít. Első megállónk Perugia, a tartomány főváros lesz. A várostól elköszönve a második megállónk a Márvány-vízesés (Cascata delle Marmore) lesz. Európa egyik legnagyobb vízesése, egyben a világ legnagyobb mesterséges vízesése is. A napunk és körutazásunk utolsó állomásaként Orvietoba látogatunk. (Márvány vízesés kb. 13 €)

  1. nap: Terni – Budapest

Elutazás Budapestre a kora reggeli órákban. Érkezés Budapestre az esti órákban.

 

A feltüntetett árak Ft/fő, busszal, 3*-os szállodai (kétágyas) elhelyezéssel, reggelis ellátással és magyar nyelvű idegenvezetéssel értendőek. A feltüntetett díjakon felül fizetendő: sztornóbiztosítás 1% (a foglalási díj kivételével a teljes összegre számítandó), foglalási díj 500 Ft/fő, a belépők, a tömegközlekedési jegyek és fakultatív programok. Igény esetén utasbiztosítás köthető.


Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Ország

Város

Irányítószám

Telefonszám

Megjegyzés

Érkezés:
Távozás: