SkyTravel Utazási IrodaSkyTravel Utazási Iroda
Elfelejtett jelszó?

Két karnevál egy út alatt

2018012303GR

KÉT KARNEVÁL EGY ÚT ALATT

AUSZTRIA + OLASZORSZÁG
 transfestita_show3
Élje át ÖN is a Velencei Karnevál valamint
a Villachi Farsang forgatagát és
kiránduljon a napfényes Karintiában Időpont: 2018.02.09 -12.

A program:

1. nap:       Indulás 6:00 Debrecen Tesco Áruház parkolójából. Csatlakozási lehetőségek: Tiszaújváros – Miskolc – Mezőkövesd –Eger – Gyöngyös – Hatvan – Budapest – Székesfehérvár – Siófok – Nagykanizsa. Folyamatos utazás, Szlovénián keresztül rövid pihenőkkel, késő délutáni órákban érkezés a napfényes Karintia szívébe.
Szállás: Naturel Hoteldorf Seeleitn.
2. nap:       A Villachi Farsang az év legvidámabb napja! Délellőt fakultatív kirándulási lehetőség a Tabor Höhére. Kb 45 perces sétával érhető el a kilátópont, ahonnan belátható az egész Faaki-tó. Koradélután autóbuszos transzfer a déliesen könnyed, hangulatos karintiai városba, a farsangi felvonulásra. Ezen a napon még az üzletek és vendéglátóhelyek eladói is maskarák mögé bújnak, már a reggeli óráktól különböző zenei csoportok pezsdítik fel a hangulatot. A délutáni felvonuláson minden évben 150 csoport 3000 jelmezese vesz részt. A menetet több tízezer jelmezes látogató követi. A vidám mulatság a felvonulás után belvárosi lokálokban folytatódik, ahol hajnalig ünnepel a jelmezes tömeg. Jelmezét ne hagyja otthon! J Transzfer a szállásra a koraesti órákban.
3. nap:  A reggeli órákban indulás Velencébe. Délelőtt érkezés a Punta Sabbionei buszparkolóba, ahonnan kishajóval (kb. €15) megyünk be a Szt. Márk térre. Délelőtt folyamán városnézés, az idegenvezető segítségével. A város nevezetességeinek megtekintése: Szt. Márk tér, Dózse Palota, Sóhajok hídja, Szent Márk Székesegyház, Rialto. Délután lehetőség nyílik a város egyéni felfedezésére. Kb. 17:00 órakor visszaindulás a Naturel Hoteldorf Seeleitn-be (megegyezés szerint), folyamatos utazás rövid pihenőkkel.
4. nap:  A szállás elhagyása után kirándulást teszünk a Gerlitzeni síparadicsomba, ahol laikusként is belekóstolhatunk a síelők világába. Látogatásunkat az Ossiacher See partján lévő Annenheimben kezdjük, innen négy fős, kabinos felvonókkal majd ülő liftekkel juthatunk fel az 1911- m-es csúcsra, ahol a „felhők felett” szinte mindig biztos a napsütés. (felvonójegy a csúcsig 19€/fő és 9,5€/12 éves korig). A csúcson lélegzetelállító körpanoráma tárul elénk, szép időben Dobratsh, Arnoldstein, a Faaki – tó, a Wörthi – tó, sőt még Ausztria legmagasabb pontja a Grossglockner is látható! Ha egy kicsit áthűltek volna, az egész síterületen tradicionális hütték várják a melegedni vágyókat. Egy pohár forralt bor / kakaó és egy tradicionális osztrák édesség (pl. almás rétes vaníliaszósszal vagy kaisersmarni) elfogyasztása szinte kötelező!
A kirándulás után indulás haza, érkezés Debrecenbe a késő esti órákban
Mindez csupán 39.900Ft/fő áron 2 ágyas szobában,
                        36.400Ft/fő áron 3 ágyas szobában
                        32.900Ft/fő áron 4 ágyas szobában
Az ár tartalmazza az utazást, szállást és az idegenvezető költségét.
Nem tartalmazza a kishajó díját (kb.15 €/fő) és a belépőket Velencébe,
melyek díja kb. 40 €/fő, valamint a felvonójegyet 22/11 €/fő
Fakultatív egyéb költség: Félpanzió 9900 Ft/fő/3éj vagy 12 éves korig 7200 Ft/fő/3éj Baleset-, Betegség-, Poggyászbiztosítás .
                                     A programot csak megfelelő létszám esetén tudjuk indítani!
 
 További részletekért forduljon kollégáinkhoz bizalommal!

Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Ország

Város

Irányítószám

Telefonszám

Megjegyzés

Érkezés:
Távozás: