SkyTravel Utazási IrodaSkyTravel Utazási Iroda
Elfelejtett jelszó?

Húsvétolás az Adrián!

2019011103GR
  1. 04.19.-04.22. 4 nap / 3 éj

 Húsvétolás az Adrián!

 

 

Horvátország / KRK sziget / Omisalj Htl ADRIATIC

 

Elhelyezés: a Depandance** épületek 2-3 ágyas TU/WC-s szobákban

Utazás: légkondicionált, luxusbusszal

Ellátás: félpanzió plusz keretében büfé reggeli és büfé vacsora* a szálloda központi éttermében

            a vacsorához ital automatából üdítő, víz, kávé ingyenesen fogyasztható!

1 nap. Indulás a reggeli órákban Magyarországról az Adriára, útközben Zágrábban séta a belvárosban. Érkezés a délutáni órákban a KRK szigetre Omisaljba, a szálláshely elfoglalása a szállodakomplexum Depandance épületében, majd 19,00-tól büfé vacsora a központi étteremben.

2.nap. Reggeli után egész nap pihenés a tengerparton vagy részvétel egy egész napos fakultatív kiránduláson: Utazás busszal Krk városba, a sziget egyik legősibb településére, ahol városnéző séta a középkor óta érintetlen belvárosban, majd szabadidő. Délután indulunk tovább Vrbnikbe, ahol megtekinthetjük a kicsiny, öreg óvárost, áthaladunk Európa legkeskenyebb utcácskáján, majd egy helyi termelőnél bor borkóstolón veszünk részt sonka és sajtfalatkákkal. 19,00-tól büfé vacsora a szállodakomplexum központi éttermében. Ár: 3.500,- Ft / fő + Bor és sonkakóstoló 70 Kuna /felnőtt és 50 Kuna / gyerek (14 év)

3.nap. Reggeli után egész nap pihenés a tengerparton vagy részvétel egy egész napos fakultatív kiránduláson busszal mely keretében először Rijekába utazunk, ahol gyalogos városnéző séta a belvárosban: korzó, kikötő majd Trsat-ra látogatunk, ahol a kegytemplom és várrom megtekintése, délután Opatija szépségeivel ismerkedünk korzó, botanikus kert, szabadidő kávézásra a múlt századot idéző hangulatos kávézók egyikében. Ár: 3.500,- Ft / felnőtt és 2.500 Ft / gyerek (14 év)

4.nap. Reggeli után indulás hazafelé, útközben kisebb technikai pihenőkkel. Érkezés Magyarországra a délutáni kora esti órákban.

*a fakultatív kirándulások min. 20 fő részvételével indulnak.

 

                     A hotel pontos leírása honlapunkon itt található: https://grand-tours.hu/hotel-omisalj-udulokomplexum-hotel-adriatic-depandance-epuletek

Részvételi díj:

48.700,- Ft / fő

mely tartalmazza, a buszköltséget, a szállásköltséget, a félpanziós ellátást, a magyar nyelvű csoportkísérőt a kirándulás teljes ideje alatt,  és a gyalogos városnéző sétát Zágrábban.

Gyerekkedvezmény: 3-14 éves korig szülőkkel egy szobában pótágyon: 42.850,-Ft / fő

                                1 felnőtt fizetővel egy szobában főágyon 14 éves korig:  44.800,-Ft / fő

Egyágyas felár: 6.000,- Ft / fő


Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Ország

Város

Irányítószám

Telefonszám

Megjegyzés

Érkezés:
Távozás: