SkyTravel Utazási IrodaSkyTravel Utazási Iroda
Elfelejtett jelszó?

Görögország

Utazni jó!
Az utazással szerzett élmény nem pótolható és mindig kellemes emlék marad!
Előfoglalás 2021 !!!

A hirdetésekben szereplő áraink a repülőtéri illetéket is tartalmazzák!
Társaságunk is elkötelezett azon irány tekintetében, hogy a hirdetésekben látható árak minden kötelezően fizetendő összeget tartalmazzanak. Ennek megfelelően a hirdetésekben már a teljes árat találhatják meg, a weboldalunkon kizárólag a kalkulációs résznél lesz elérhető az árak részletezése. Ahogyan előző években, így a jövőben is ajánljuk, hogy vegyék igénybe a csoportos transzfereinket a célterület repülőtere és a szálláshely közt!
Biztosítások tekintetében továbbra is az ATLASZ utasbiztosítás speciálisan kedvezményes Classic, Prémium és Privileg módozatait, valamint az ATLASZ útlemondási biztosítást ajánljuk , melyek együttkötésekor az útlemondási biztosítás önrésze 0%!

Foglalás 0% előleggel
2021.01.31-ig 0% előleg befizetésével foglalhatja le jövő évi utazását. Az utazás díjának 40%-a legkésőbb 2021.02.28-ig esedékes. Amennyiben az előleg nem kerül befizetésre, úgy a foglalást automatikusan lemondottnak tekintjük és töröljük rendszerünkből.

Foglalás 20% előleggel – Repülős utazások esetén extra kedvezmények
Azon utasainknak, akik 2021.01.31-ig 20% előleg befizetésével foglalják le repülős nyaralásukat vagy városlátogató programjukat az útlemondási biztosítást, valamint a repülőtéri parkolást AJÁNDÉK-ba adjuk.
Az utazás díjának további 20%-a 2021.02.28-ig, a foglalás fennmaradó 60%-a az utazást megelőző 30. napon esedékes.

Törzsutas kedvezmények
Mindazok akik 2019. és 2020. évben velünk elutaztak, valamint azok, akik a 2020-as évben végleges foglalással rendelkeztek, de a járványhelyzet miatt nem tudtak elutazni – számukra az előfoglalási árból további 2% kedvezményt biztosítunk az utazási csomag alapárából (a weboldalon a Kalkuláció részben található).

Lemondás 2021.02.28 ig díjmentes
Az ügyfeleink felelős döntését segítendően a beérkező foglalásokat 2021.február 28-ig szabadon lehet módosítani vagy akár le is mondani kötelezettségvállalás nélkül,  ezen időpontig nem számítunk fel semmiféle költséget.


Várjuk foglalásaitokat, érdeklődéseiteket !


Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Ország

Város

Irányítószám

Telefonszám

Megjegyzés

Érkezés:
Távozás: