SkyTravel Utazási IrodaSkyTravel Utazási Iroda
Elfelejtett jelszó?

Fedezzék fel az észak-európai régió elbűvölő városait!

2021102006MAH

Fedezzék fel az észak-európai régió elbűvölő városait!

 7 éj
Útvonal: Hamburg – tengeren – Southampton – Le Havre – Zeebrugge – Iljmuiden – tengeren – Hamburg

2021.11.14-21.
📌 Belső kabin: 199 EUR/fő -től kikötői illetékkel
📌 Ablakos kabin: 279 EUR/fő -től kikötői illetékkel
📌 Balkonos kabin: 359 EUR/fő -től kikötői illetékkel

az árak kétágyas elhelyezés esetén érvényesek!
Indulások hetente, folyamatosan

A részvételi díj tartalmazza:  kikötői illetéket, elhelyezést a kiválasztott kabinkategóriában, teljes ellátást korlátozott italfogyasztással (reggelinél tea, kávé, gyümölcslé, víz automatából, napközben büféétteremben víz automatából), sport/fitness és szórakoztató létesítmények használatát
A részvételi díj nem tartalmazza: a kikötőbe jutás költségét, kikötői parkolást, kikötői transzfert, fakultatív kirándulásokat, kötelező borravalót kb. 10 EUR/fő/éj, italok árait, személyre szabott szolgáltatásokat, wellness részleg használatát, személyes kiadásokat, sztornóbiztosítást 1,7%, MSC covid-biztosítás 25 EUR/fő, és BBP biztosítást 510,-Ft-tól/fő/nap.

FONTOS információ: 
– A hajótársaság kiterjeszti a 2020. augusztusban bevezetett Biztonsági és Egészségügyi protokollt, melynek értelmében a hajóra csak meghatározott országokból származó utasok szállhatnak fel
– beszállás esetén kötelező covid-tesztelés a terminálban és a hajóról leszállni csak MSC által szervezett kirándulás keretein belül lehet!
– Ezen kívül az utasoknak kötelező covid-betegségre is fedezetet nyújtó útlemondási biztosítást és a kiutazás időtartamára szóló betegség-, baleset- és poggyászbiztosítással rendelkeznie és az erről szóló angol nyelvű fedezetigazolást beszálláskor bemutatnia! Ennek hiányában az MSC megtagadhatja a fedélzetre szállást!
–  Ezen kívül hajóra szállás előtt kér egy maximum 48 órás negatív covid-tesztet is (2 éves kor felett) vagy Uniós covid-igazolást a teljes oltottságról esetén (Moderna, Pfizer, AstraZeneca és Johnson&Johnson) vagy védettségi igazolás, amennyiben az utas 6 hónapon belül átesett a betegségen.

További információkért keresse fel irodánkat!

 


Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Ország

Város

Irányítószám

Telefonszám

Megjegyzés

Érkezés:
Távozás: