SkyTravel Utazási IrodaSkyTravel Utazási Iroda
Elfelejtett jelszó?

Dubai Akciókkal!

2019041705UT

DUBAI

 

AKCIÓS AJÁNLATOK

Marina Byblos Hotel**** – Wizzair járattal

 

 

4 éjszaka, reggelivel            104.900.-Ft/fő- től

7 éjszaka, reggelivel             129.900.-Ft/fő- től

 

 

 

A részvételi díj tartalmazza: Repülőjegyet a Wizzair menetrend szerint közlekedő közvetlen repülőjárataira Budapest – Dubai (DWC) – Budapest útvonalon, szállást a választott turnusra a megadott ellátással, valamint személyenként 1 db garantáltan fedélzetre felvihető kézipoggyászt  (maximális mérete 40x30x20 cm, el kell férnie a szemben lévő ülés alatt), szobánként 1 db feladott poggyászt (max. 20 kg) Dubai esetén magyar nyelvű reptéri transzfert és asszisztenciát.

A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása a részvételi díjat befolyásolja. A repülőjegyek foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért foglalás után a jegy nem módosítható, a repülőjegy és az illeték összege nem visszatéríthető! Az előleg összege 60%!

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illetéket 59.000 Ft/fő, BBP biztosítást, fakultatív programok költségeit, egyéb étkezéseket illetve az útlemondási biztosítást. A helyszínen üdülőhelyi díj fizetendő, melynek összege a szálláshely kategóriájától függően 3-6 USD/fő/éj. A szállodák depozitot kérhetnek a helyszínen, melynek összege kategóriától függően 150-200 USD-nek megfelelő AED.

 

Az akció a szabad helyek függvényében illetve 2019.05.04-ig érvényes.

 

 

 

 


Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Ország

Város

Irányítószám

Telefonszám

Megjegyzés

Érkezés:
Távozás: