SkyTravel Utazási IrodaSkyTravel Utazási Iroda
Elfelejtett jelszó?

Adventi hangulat az Alpokalján

2020101610ADR

1. nap:
Indulás a reggeli órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Délelőtt az 1770-ben épült impozáns fertődi Esterházy-kastélyba látogatunk. A kastély 126 szobájával, dísz- és zenetermével, pompás udvarával és parkjával kápráztatja el látogatóit. Ezután Sopronba utazunk, ahol a kanyargós utcák, a hangulatos terek, a házak boltíves kapui, míves erkélyei barangolásra hívnak a gyönyörű belvárosban. Sétánk során felkeressük a Főteret, a Szentháromság-szobrot, a Tűztornyot, a Kecske-templomot, a Hűség-kaput, a városházát, a Storno- és Fabricius-házat. A városnézést követően szabadidő az adventi fényben úszó hangulatos belvárosban vagy a Harrer csokoládéműhely kínálatával ismerkedhetünk egy kóstolóval egybekötött előadás során. Este a szállások elfoglalása.

2. nap:
Reggeli után a középkori hangulatú, bájos kisvárossal, Kőszeggel ismerkedünk: a Főtérről a Hősök kapuján belépve érkezünk az ország egyik legszebb terére, a Jurisics térre, ahol minden épületnek külön történelme van: a legrégebbi városháza, a Sgraffitós-ház, a Lábas ház, Európa legszebb patikája az Arany Egyszarvú Patikamúzeum. Meglátogatjuk a Jurisics várat, mely számos kiállítással vár minket. Ezt követően a pezsgő kulturális életű Győrbe indulunk, ahol városnéző séta keretében fedezzük fel a gyönyörűn kivilágított barokk sétálóutcát, majd a hangulatos utcácskákon, tágas tereken keresztül jutunk el a Zichy palota, az Esterházy palota épületéig, s akár a Káptalandombig is. Szabadprogram keretében az adventi vásár forgatagát is felkereshetjük, ahol mindenki kedvére vásárolhat az ízléses és igényes portékákból. Karácsonyi hangulattal feltöltődve az esti órákban érkezünk haza.

Részvételi díj: 33.900 Ft/fő, helyett október 31-ig csak 29.900 Ft/fő,

mely tartalmazza az autóbusz közlekedés, 1 éj szállás és félpanziós ellátás költségét valamint az idegenvezetés díját. Nem tartalmazza az esetleges belépőjegyek díját és az esetleges üdülőhelyi illetéket.

További részletek az irodánkban!


Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Ország

Város

Irányítószám

Telefonszám

Megjegyzés

Érkezés:
Távozás: