SkyTravel Utazási IrodaSkyTravel Utazási Iroda
Elfelejtett jelszó?

5 + 2 ok az Utazási Irodák mellett, amire nem is gondolt volna!!

2020100101HAJ
5+2 ok az utazási irodák mellett, amire nem is gondolt volna!!

Belföldi hosszú hétvége, üzleti utazás vagy a régóta tervezgetett családi nyaralás: szinte nincs olyan utazási helyzet, amikor ne lenne érdemes az utazási irodákra gondolni. Éljen Ön is a profi szakemberek évtizedes tapasztalatával! Szakértelmük révén kellemetlen meglepetésektől mentheti meg magát és utazótársait is – és magyar munkahelyek megmaradását is támogathatja. Akármilyen meglepő lehet, de az utazási irodák segítségével akár költségein is lefaraghat…
Profi szakemberek kezében az utazása!
Családi utazás, belföldi kirándulások és üzleti utak alkalmával az emberek első gondolata általában nem az utazási irodák körül forog… Ami akár nagy hiba is lehet! Ezekben a cégekben profi szakemberek dolgoznak: évtizedes tapasztalatukat nem csak céges utazókkal, de családokkal, egyéni vagy páros utazások alkalmával is szívesen megosztják az érdeklődőkkel.
Saját szervezésben olcsóbb… Vagy még sem?
Az utazási irodák nem csak tapasztalattal, de komoly kapcsolati tőkével rendelkeznek. Egy-egy kiemelt desztinációra éves szinten akár több (tíz)ezer vendéget közvetítenek, így áraik is kedvezőbbek lehetnek, mint amivel az egyéni utazók találkoznak. Ismerik a szezont és a szállodák naptárát: tudják, mikor érdemes egy-két nappal korábban foglalni, hogy súlyos tíz- vagy akár százezreket takarítson meg például egy családi nyaraláson.
Nincsen több kellemetlen meglepetés
Külföldön rekedt utazók, vulkán kitörés miatt törölt repülőjáratok, elkavarodott csomagok és még ezernyi dolog félre siklása okozhat kisebb bosszúságot vagy akár komoly fejfájást a pihentető vakáció vagy az üzleti út helyett. Az egyedül utazók ilyenkor magukra, vagy legfeljebb a konzuli szolgálatra számíthatnak. Az utazási irodán keresztül szervezett utak egyik előnye, hogy a legváratlanabb helyzetben is van egy biztos pont, egy éjjel-nappal hívható telefonszám, ahol azonnali segítséget kaphat.
Minden információ egy helyről, szakértőktől!!
Korábban csak egzotikus célpontokra volt jellemző – most a vírushelyzet miatt már a szomszédos országokba tett utazás előtt is órákat kell bújni az internetet, hogy az ember felkészült legyen. Mit lehet és mit kötelező, hova forduljunk baj esetén, milyen papírokra lesz szükség, mit érdemes: ezernyi olyan kérdés, amire az utazó általában nem internetes fórumokból szeretne választ kapni… Az utazási irodák munkatársai folyamatosan naprakészen tudják tájékoztatni a fontos változásokról.
Egy telefonba kerül csupán…
A szervezés ennél egyszerűbb nem is lehetne: szállodakeresés, repülőjegy foglalás, transzfer szervezés, csomagkezelés és a többi: Önnek csupán egyetlen telefonjába kerül, hogy elképzeléseit felvázolja – a többit nyugodtan rábízhatja az utazás avatott szakértőire.
+1 Biztonságban határokon innen és túl
Az utazási irodák mögött komoly vagyoni biztosíték áll. Váratlan helyzetekben is lesz
segítség, ami a nyaralás, romantikus hosszú hétvége vagy komoly üzleti tárgyalások alatt is biztonságot és nyugalmat ad.
+2 Magyar munkahelyek ezreit mentheti meg
A covid-19 járvány sok helyen okozott nehézségeket, szinte mindenki érzi a visszaesést. A turisztika, és különösen az utazási irodák helyzetét különösen súlyosan érintette.
Segítsen Ön is magyar munkahelyek megmentésében!

 


Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Ország

Város

Irányítószám

Telefonszám

Megjegyzés

Érkezés:
Távozás: