Az idei év ismét meghatározó állomás a fürdő életében. A fejlesztések első lépéseként, a nyári főszezonban számos szórakoztatóelemmel kibővített régi, valamint új családi létesítmény épült a fürdő strandterületén.

A kisgyermekkel érkezőknek készült ez a kreatív, „vizes” játszótér, ahol a gyerekek kedvükre locsolhatnak, spriccelhetnek, sőt az interaktív elemeknek köszönhetően még több ismeretet szerezhetnek a víz éltető erejéről. Az idei nyáron további új, családi Acapulco medencével bővült a kínálat, illetve a korábbiak közül néhányat korszerűsítettek, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

 

Újdonság a strandfürdő területén kialakított, látványos családi medence, amely a fiatalabb korosztály és a családos vendégek számára ígér szórakozást. Vihar- és ugróöböl, gyermek hullámöböl teszi izgalmasabbá a fürdőzést. A korábban létesített strandmedencék egyike az aktív vízi programok híveit célozza meg a közepén kialakított új óriásbuborékkal. Két meglévő gyermekmedence pedig több vízi játékkal egészült ki.

(forrás: Turizmus Online)

(Napi Turizmus)