Az Anubis Travel szeptember 24-én teltházzal indította el új jordániai járatát a Budapest-Aqaba útvonalon. Egy héttel később, az október elsejei charter szintén telházzal repült el Budapestről. 

A nagy érdeklődésre való tekintettel az utazási iroda heti egy alkalommal, szombatonként folytatja az üzemeltetést a Travel Service járatain.

Jordánia színes skálán nyújtja a különböző kulturális és élménydús programlehetőségeket, legyen szó tengerparti nyaralásról búvárkodással fűszerezve a Vörös-tengernél, vagy lelki és testi frissítő spa kényeztetésről a Holt-tengerben.

A hagyományokban gazdag kultúra megtekintésére kiváló lehetőség az egyhetes, izgalmakban bővelkedő jordániai körutazás, melynek keretei közt lehetőség nyílik megtekineni az UNESCO Kulturális Világörökségének és a Világ Új Hét Csodájának egyik helyszínét, Petrát; illetve Wadi Rumot és Ammant.

Kizárólag az Anubis Travel csomagajánlataiban találhatóak meg Jordánia egyedüli all inclusive ellátást kínáló szállodái: a Marina Plaza 4*+ és az 5* Radisson Blu, illetve a Tala Bay-i 1 vagy 2 szobás luxusapartmanok, utóbbiak mellé ajándék ellátást biztosít az iroda.

(Napi Turizmus)