A Lufthansa mától bevezeti, nagy távolságú utakra igénybe vehető „AnyWay Travel Pass” szolgáltatást.

Az utasnak nincs más dolga, mint megadni az induló és a célállomást, valamint az oda- és a visszaút napját a lh-anywaytravelpass.com oldalon.

Ezután választhat a Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Lipcse/Halle, München, Stuttgart és a Bangkok, Bombay, Boston, Delhi, Dubai, Hongkong, Los Angeles, Miami, Peking, Sanghaj és Tel-Aviv közötti útvonalakból.

A jegyek a turista osztályra szólnak, a szolgáltatás egy poggyász árát tartalmazza. Az utazó néhány nappal az utazás előtt értesül a pontos útvonalról és indulási időről. Minden esetben a Lufthansa Csoport hálózati légitársaságainak egyikével (Austrian Airlines, Lufthansa vagy Swiss) fog utazni. Az új szolgáltatás bevezetését a Lufthansa Csoport frankfurti, müncheni, bécsi és zürichi csomóponti repülőtereinek rugalmas és összehangolt utaskezelési rendszere teszi lehetővé.

„Az AnyWay Travel Pass bevezetésével kiterjesztjük a lehetőségek körét a négy csomóponti repülőtéren keresztül, így utasaink optimálisan kihasználhatják a Lufthansa csoport rugalmasságában rejlő lehetőségeket” – mutatott rá Heike Birlenbach, a Lufthansa Hub Airlines értékesítési alelnöke. „Szeretnénk gyorsabbak lenni a piacon, innovatív ötleteket kipróbálni, és új utakat felderíteni. Az AnyWay Travel Pass jó példa erre.”

Az AnyWay Travel Pass 2017. október 23-tól december 1-ig foglalható. Az utazásnak 2017. december 5. és 14. vagy 2017. december 28. és 2018. március 22. között kell megtörténnie. Az oda- és a visszaútra külön travel passt kell vásárolni.
(forrás: Turizmus Online)
(Napi Turizmus)