Az Anna Hotel Budapest, a főváros egyik legújabb szállodája, 2017 szeptemberében nyitotta meg kapuit. Ugyan külső kerületben helyezkedik el, megközelítése mégis kiváló akár tömegközlekedésről, akár személyautóról legyen szó.

Célunk, hogy vendégeinknek nyugodt pihenést, és kellemes kikapcsolódást biztosítsunk. Az épületben 11 exkluzív egyágyas, 37 kétágyas szoba és egy 4 személy befogadására alkalmas, komfortos apartman található. A vendégeink kényelmét az egyedi tervezésű bútorok, az elegáns berendezés, valamint a modern, klimatizált helyiségek teszik teljessé. Mindemellett a szemet gyönyörködtető kertnek köszönhetően a hotel minden évszakban elképesztő látványt nyújt.

A szálloda közvetlen szomszédságában található a Mimama Konyhája, mely ínycsiklandozó fogásokkal kényezteti vendégeink ízlelőbimbóit.

Az ételek különlegességét a válogatott, helyben termett vagy termesztett alapanyagok adják, melyeket szakértő séfeink utánozhatatlan kombinációkban állítanak össze minden érzékszervet kényeztető gasztronómiai élményekké. A fogások ízvilágában elsősorban a magyar konyhára jellegzetes vonásokat vélhetjük felfedezni némi csavarral megfűszerezve.

Az igazi kuriózumok alapanyagai a Baumgartner család mintagazdaságából érkező mangalicák és magyar tarkák. A gazdaság tisztavérű szőke mangalicája a Magyar Gasztronómia Egyesület Aranyszalag Minőség tanúsítványát is megkapta 2015-ben.

Az ételek megálmodása mellett a berendezésre is különösen nagy figyelmet fordítottunk. Fontosnak tartottuk, hogy az étterem az otthon biztonságos, szerető hangulatát árassza, így vendégeink nyugodtan átadhassák magukat a gasztronómiai élvezeteknek. Az egyedi tervezésű bútorok, a látványkonyha, a különleges bor- és pálinkaválaszték, valamint a kézműves sörök széles skálája tesz tökéletessé minden étkezést.

(Napi Turizmus)