Növekvő igények a Tajpei-Bali vonalon

Forrás: napiturizmus.hu

A növekvő igények kielégítésére a tajvanai China Airlines, 2018/2019-es téli menetrendjében Boeing 777-300-as típusú gépekkel üzemelteti Tajpei-Bali járatát. Ezzel nem csak a kapacitás nő meg a főszezonban, hanem a szolgáltatások minősége is magasabb szintű. Az Európából Baliba utazó utasok végig utazhatnak akár a Premium Economy osztályon is.

Az európai járatokhoz közvetlen csatlakozásnak köszönhetően a magyar utasok körében is egyre népszerűbb a China Airlines-szal történő utazás Balira. A fuvarozó különleges ajánlata a keleti útvonalon történő utazás Hawaira, igy az utasok Tajpejen keresztül is elérhetik Honolulut és megszakíthatják útjukat Dél-kelet Ázsiában is.

A légitársaság egyre több nemzetközi járatot indít Tajvan déli városaiból. Júliustól beindította járatát Kaoshingból Dzsakartába Hong Kong-i leszállással, a napi járat Boeing 737-800 típusú gépekkel üzemel. Indonézia szoros gazdasági kapcsolatot ápol Tajvannal. A China Airlines  jelenleg heti 28 járatot üzemeltet indonéz célállomásokra, mint Dzsakarta, Surabaya és Bali. 2017 decembere óta a két főváros között Airbus 350-es tipusú gépek közlekednek. A China Airlines és a Garuda Indonesia  a Sky Team tagja, code-share  járatokat üzemeltetnek  Dzskartából Yogyakarta, Semarang, Bandar Lampung, Pontianak, Medan, Balikpapan, Pekanbaru, Makassara   és több további indonéz városba.

Összesen heti 113 járat közlekedik Kaoshiungból és Taivanból 18 Dél-kelet ázsiai városaiba. Többek között Hong Kong, Bangkok, Manila, Singapore, Jakarta, Osaka, Tokyo, Sapporo, Kumamoto, Okinawa, Seoul, Shanghai, Hangzhou, Shenzhen, Xiamen, Beijing, Changsha és Chongqingba.