A cégtulajdonos hiánypótlónak és országos viszonylatban is formabontónak nevezte a fejlesztést, amely szerinte akár New Yorkban is megállná a helyét.

A győri élmény- és termálfürdő 2003-as átadása óta téma, hogy a közelben kevés a szálláshely, főleg a minőségi. Ilyen fejlesztések azóta sem történtek, azonban néhány hónapon belül mégis lesz előrelépés: a komplexumot üzemeltető Rába Quelle Kft. átellenben egy 17 szobás hotelt nyit.

Kovacsics Imre, a cég tulajdonosa a Kisalföldnek elmondta: júniusban vásárolták meg a Termál Panziót, a vételárat üzleti titoknak nevezte, azt ugyanakkor elárulta, hogy a már elkezdődött munkálatokra százmillió forintos nagyságrendben költenek.

Az elnevezésben a boutique arra utal, hogy egy belvároshoz közeli szállodáról van szó, viszonylag kis alapterületű szobákkal, amelyek azonban egyediek, ezért használjuk a unique szót” – magyarázta Kovacsics Imre, aki hangsúlyozta, hogy az egyedi jelző nem üres frázis.

„Minden szoba egyedi karaktert kap. Lesz például macaronszoba, amelynek kialakítása a francia édességet idézi, vagy toszkán szoba, amelyben a falba még egy Vespa motorkerékpárt is beépítünk. A bár szintén kuriózum lesz. A foglalás mellé természetesen fürdőbelépő is jár majd szaunahasználattal. A hotel besorolását négy csillag superiorra tervezzük” – fejtette ki.

(forrás: Kisalföld Online)

(Napi turizmus)