Tovább növeli Milánó-Bergamo repülőterén keresztüli csatlakozási lehetőségeit az ír légitársaság, mely magát szerkesztőségünknek ma eljuttatott közleményében Olaszország első számú légitársaságaként aposztrofálja.

További 31 csatlakozási lehetőséget kínál Milano-Bergamón keresztül a Ryanair. Ezzel már 131 átszállással elérhető útvonalat kínál egyebek mellett budapesti indulással. Budapestről Brindisi, Cagliari és Pescara válik elérhetővé így. Az átszálló utasok poggyásza a végső desztinációig utazik. Ahogy a hagyományosoknál, itt is elég végig egy foglalási szám.

A légitársaság oldalán végzett próbafoglalások értelmében 3 és 5 óra közti teljes menetidővel juthatunk el Brindisibe, de nem a hét minden napján. Pescara esetében az odaút szinte a hét minden napján, egészen rövid csatlakozási idővel érhető el, azonban a visszaútra a jelenlegi menetrend szerint leginkább márciustól hétfőként ad lehetőséget. Cagliari tűnik átszállás szempontjából a leginkább kiszolgált útvonalnak. Odaúton legfeljebb 5 órás menetidőt ígérve eleinte péntekenként, majd a nyári menetrend életbe lépésével heti akár 5 alkalommal is repülhetünk Bergamón keresztül.

(Napi Turizmus)