Mostantól egy élettel teli agóra fogadja a nagykörúti Radisson Blu Béke Hotelbe belépő vendégeket.

A 246 szobás, 4 csillag superior besorolású Danubius szálloda igazgatója, Varga Csaba reméli, hogy a látványos átalakítás után, a nap minden szakában élettel telik majd meg a hotel meglepően nagy földszinti tere.

A 80-as években zajlott felújítás után meglehetősen tagolt tér – amelyben helyet kapott a lobby, néhány iroda (!), egy “eldugott” drink bár (amelynek a helyére lehozták ugyan a Zsolnay kávéházat, de így sem volt átütő siker) most tágas és összefüggő képet mutat. Ráadásul, a több mint 3 évtizeden át sötét fa és réz burkolatú tér egészen világos felületeket kapott, s az újonnan beépített led világítótestek minden zugba kellemes fényt varázsolnak.

A főbejáraton belépő vendégek felé fordított pult – süteményekkel és italokkal – önmagában is hívogató, hát még, ha valaki megnézi az étel / ital lapot is, s látja, hogy reggel 7-től éjfélig kérhet kávéházi finomságokat, reggelit (a brinner, azaz a breakfast for dinner jegyében), s meleg ételeket egy a la carte étteremnek  illő választékból.A hónapokig tartó felújítás során a rendezvényszintről lehozták a Haranghy Dome-ot, közismert nevén a Béke Kupolát, s ez fogadja a vadonatúj, közvetlenül a Teréz körútra nyíló bejáraton belépő vendégeket.

A lobby-kávéház-recepció tér nem csak vizuálisan tűnik nagyobbnak, hanem ténylegesen meg is növekedett, ugyanis, néhány iroda elköltöztetésével egy tágas “nappalit” nyertek, amely leginkább megbeszélések résztvevőinek, vagy elutazásra váró vendégeknek lehet vonzó.A rendezvényszintre vezető lépcsőről nézve a vadonatúj, világos recepció, s mellette, az irodák helyén kialakított “nappali”

(turizmus.com)