A fejlesztési stratégiájával összhangban az Orbis Group belép a bosznia-hercegovinai piacra a szarajevói régióban megnyíló MGallery by Sofitel Tarcin Forest Resort & Spa szálloda franchise szerződésének az aláírásával. A szálloda befektetője a Tarcin International Development Company d.o.o.

 

Ez a luxus boutique resort jelenleg fejlesztés alatt van – összhangban a környezeti és fenntarthatósági építési koncepcióval és a tervek szerint 2017 szeptemberében fogadja első vendégeit. A szálloda 55 szobából és 9 saját kerttel rendelkező villából áll, étteremmel, bárral, high-end konferencia létesítményekkel és egy nagy wellness központtal, belső úszómedencével, spa lehetőségekkel és fitneszközponttal.

A resort egy 350.000 négyzetméteres területen található, a magával ragadó Tarcin település festői völgyében – körülbelül 15 percre a szarajevói repülőtértől – hegyekkel körülvéve, mely egy exkluzív wellness és egész éves nyaralást, valamint MICE (találkozók, céges utazások, konferenciák és események) desztinációt kapcsol ehhez az egyedi, a régióra jellemző alpesi és mediterrán klímához.

„Az MGallery by Sofitel márka mellett döntöttünk, mivel ez a márka ajánlja azt az egyedi szállodai koncepciót, mely teljesen illik a befektető elképzeléseinkhez, ami egy felsőkategóriás és presztízzsel rendelkező szálloda, nagyfokú flexibilitással az építészet és belsőépítészet terén. Mindemellett számítunk az AccorHotels vezető szerepére és tudására is. Az MGallery by Sofitel Tarcin Forest Resort & Spa egy high-end úti cél lesz, azon vendégeket megcélozva, akik szeretik az életet, a wellnesst és a természetet” – nyilatkozta Enes Kazazic, a Tarcin International Development Company képviselője.

Az MGallery by Sofitel Tarcin Forest Resort & Spa 2017 tavaszától kerül be az AccorHotels értékesitési és foglalási rendszereibe.

„Egy új piacra lépünk egy új üzleti partnerrel. Bosznia-Hercegovina és a teljes Balkán-régió növekvő üzleti potenciált mutat, és ez a szálloda megerősíti szándékunkat, hogy az AccorHotels hálózatát tovább bővítsük Európa ezen területén is. Meggyőződésem, hogy új szerződéseket is alá fogunk írni a közeljövőben” – tette hozzá Gilles Clavie, az Orbis Group vezérigazgatója.

(forrás: Turizmus Online)

 

(Napi Turizmus)