A most induló őszi körutasszezon számtalan újdonságot tartogat. Körképünkben
a hazai specialisták egy részének kínálatába nyújtunk bepillantást.

Már szeptember közepén megjelent a Fehérvár Travel 2017/18. évi téli katalógusa. Az iroda fő egzotikus desztinációi ezen a télen a következők: Vietnam, Laosz, Kambodzsa, Thaiföld, Malajzia, India, Dél-Afrika, Argentína, Brazília, Peru, Mexikó, Jamaica, Egyesült Államok, Ausztrália és Új-Zéland. A buszos utazások többsége az adventi időszakban indul, de szilveszteri és karneváli utazások is szerepelnek a programfüzetben.

Mikola György, az OTP Travel értékesítési és marketingvezetője elmondta, hogy téli katalógusuk négy területre – Egyesült Államok, Izrael, afrikai szafarik és kulturális körutazások – fókuszál. Dubaji és tengeri hajós ajánlataik hamarosan külön katalógusban fognak megjelenni. A kulturális körutazások között újdonság Japán és Üzbegisztán.

Az idei téli szezonra minden területen bővítettük a kapacitást – tudtuk meg Fajta Gábortól, az Utazom.com irodavezetőjétől. A karibi térségben immár három helyszínen van magyar képviseletünk: Dominika, Mexikó és Kuba. Mexikó és Kuba esetén nem csak üdülőprogramot, hanem 2 főtől garantáltan induló körutazásokat is kínálunk. Észak-Amerika teljesen új terület, itt városlátogatásokat programozunk New Yorkba és Miamiba, mindkét város esetén szintén magyar asszisztenciával.

További őszi újdonságokat olvashat a Haris Travel Clubtól, az 1000 Út Utazási Irodától, a Z(s)eppelintől és a Szerviz Iroda Utazási Központtól a Turizmus Trend/ Vendég & Hotel októberi számában

 

(forrás: TurizmusOnline)

 

(Napi Turizmus)