The Ritz-Carlton Budapest bejelentette, hogy megnyílt a The Ritz-Carlton Spa Budapest, amely mostantól olyan kivételes fürdőélménnyel várja vendégeit a város szívében, amelyet a hotel magas színvonalú szolgáltatásai tesznek egyedivé.

A helyi fürdőkultúra több száz éves, egészen a római korig nyúló hagyományokra tekint vissza, és Budapest 1934 óta viseli a „Fürdők városa” címet. Manapság is rengeteg fürdő és kapcsolódó szolgáltatás várja az idelátogatókat, ami tökéletes úti céllá teszi Budapestet azok számára, akik kényeztető feltöltődésre vágynak. Az új spa megnyitásával a The Ritz-Carlton Budapest igazi luxus spa élményt hoz a magyar fővárosba.

A városi fürdők új gyöngyszeme egy korszerű, a nap 24 órájában elérhető edzőteremmel, egy elegáns, spa kezeléseket nyújtó részleggel, gőzkabinnal, szaunával és egy egyedi tervezésű úszómedencével várja a látogatókat. A hotel 8. szintjén elhelyezkedő spa különlegessége az üvegtető, amely lehetővé teszi, hogy a vendégek természetes fényben fürdőzve élvezhessék az igazi Ritz-Carlton spa pillanatokat.

A nyugalom valódi szigeteként a spa olyan exkluzív kezeléseket kínál, amelyek nemcsak a testre, de a szellemre is frissítően hatnak. Mindegyik kezelés személyre szabott, amelyek közül kettőt – Serenity on the Danube és The Royal Palace Ritual – az ESPA kizárólag a budapesti szálloda számára készített.

A hotel exkluzív spa tagságot is kínál az érdeklődőknek, amely amellett, hogy belépést biztosít a The Ritz-Carlton Spa-ba és edzőterembe, olyan további előnyökhöz is hozzáférést nyújt, mint például a Club Lounge használat és a kezdeményes szobafogalás.

“Mindig elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy új és különleges dolgokat alkossunk szállodáinkban világszerte, és most átadott budapesti spa ennek a törekvésnek egy újabb ékes példája. A The Ritz-Carlton Spa, Budapest olyan kényeztető menedéket kínál, amely minden érzékünkre hat, és hiszünk abban, hogy ez teszi vonzóvá fürdőnket azok számára, akik meg szeretnék tapasztalni a tökéletes spa pillanatot” – mondta Nicolas A. Kipper, a The Ritz-Carlton, Budapest szállodaigazgatója.

(forrás: Vendég & Hotel Online)

(Napi Turizmus)