Dua Lipa és a Gorillaz után a következő meghatározó fellépő: Lana Del Ray. Vele válik teljessé a fesztivál headliner sávja.

Korábban megírtuk, melyik világsztár fellépőket csábítja augusztus elején a Sziget Fesztivál Budapestre, az Óbudai-szigetre. A húzónevek sora most vált teljessé: az 50-es, 60-as évek hangulatát idéző melankolikus pop számairól ismeret Lana Del Rey nevével. Népszerű dalai, a Video Games alulról, a Blue Jeans felülről közelítik a 200 milliós megtekintést a Youtube-on, Born To Die című száma pedig 350 millió felett jár. Az énekesnő augusztus 10-én lép majd Nagyszínpadra.

A most bejelentett világsztár mellett a Nagyszínpad fő fellépői között van az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Gorillaz, Kendrick Lamar, Kygo, a Mumford & Sons, Bastille, MØ, és Parov Stellar is.

A Sziget 2018-as sorozat további új fellépői: Fever Ray, BØRNS, Asaf Avidan, Don Diablo, Aurora, Unknown Mortal Orchestra, ZHU, Tujamo, Damian Lazarus & the Ancient Moons, Jan Blomqvist & band and SG Lewis.

A Szigetre egy-, három-, öt- és hétnapos jegyek kaphatóak. Bővebb infó a programokról és a jegyekről ide kattintva érhető el.

(Napi Turizmus)