Korábban történt

Már kaphatók a belépőjegyek a jövő évi – február 11-12. – riói karneváli belépőjegyek – tájékoztatta szerkesztőségünket Sárdi Rezső, a Havas Creatie Tours magyarországi marketing képviselője

Akik jó előre megváltják  jegyüket, jelentős kedvezménnyel juthatnak hozzá. A Grand standra szóló napi jegyek  185 dollárért kaphatók,  a 6 személyes nyitott páholyok ára pedig 2250 dollár.

A turisták körében igen népszerű,   úgynevezett „Győztesek Parádéja” február 17-én kerül megrendezésre, ahol a legjobbak felvonulását láthatják a nézők, már lényegesen kedvezőbb áron. Erre az eseményre a napi jegy 110 dollártól kapható, míg a  hatszemélyes páholy 1300 dollárért vásárolható meg.

A karneváli csomagok jó előre történő megvásárlása sok utazási irodát eltántorított attól, hogy csoportokat szervezzenek,  viszont a Győztesek Parádéjára egyre több csoport és egyéni utas utazik ki Magyarországról is. Sokkal kedvezőbbek az árak és csak a legjobb szamba csoportok felvonulását láthatják a nézők. Kétségtelenül kiemelkedő élményt nyújt, ám  nem pótolja a karnevál igazi verseny hangulatát.

Akárhogyan is, úgy tűnik, Rio-ban karneváltól karneválig számolják az időt.

 

Rio de Jan

 

Forrás: turizmus.com

 

(Turizmus Panoráma Bulletin)