Közvetlen járatokat indít a jövő nyáron Budapest és Izmir között a török SunExpress légitársaság. A járaton a Sun & Fun Holidays.

A SunExpress Boeing 737-800-as repülőgépei 2020. május 31. és szeptember 27. között hetente egy alkalommal repülnek majd Izmir és Budapest között – a Routes online menetrendi információi szerint.

A hírt közlő airportal emlékeztet arra, hogy a 2019-es nyári szezonban a légitársaság Antalya és Budapest között indított nyaralójáratokat, amelyek hetente egyszer, de a fő utazási szezonban – június 22. és szeptember 22. között – hetente két alkalommal repültek.

A SunExpress a Turkish Airlines és a Lufthansa vegyesvállalataként működő, 1989-ben alapított cég, flottájában Boeing 737-800-asok mellett jelenleg Airbus A320-200-asok teljesítenek szolgálatot.

A hírrel kapcsolatban Tolga Deniz Sariyüce, a Sun & Fun Holidays ügyvezetője lapunk kérdésére elmondta, hogy az izmiri járaton block seat helyei lesznek az utazásszervezőnek, utasaik az Égei-tenger partján fekvő Kusadasi üdülőkörzetében kínálnak szálláshelyeket.

(turizmus.com)